Mijn favoriete oorbellen voor de winter

Hoewel ik de laatste tijd meer bezig ben met armbanden, heb ik een hele periode gehad waarin ik helemaal gek was op oorbellen. In die periode heb ik er zoveel gekocht, dat ik nu zelf een onderverdeling kan maken in zomer-oorbellen en winter-oorbellen. Onlangs heb ik dan ook van zomer naar winter geswitcht en die laat ik jullie vandaag zien.

Het systeem om mijn oorbellen op te hangen is niet van een winkel. Ik heb het geluk een handige buurman te hebben en die heeft in deze houten “kader” gaten geboord. Het enige minpuntje is dat er alleen lange oorbellen aan kunnen hangen, maar ik heb bijna geen korte oorbellen dus maakt dit niet zoveel uit.

Dit zijn de oorbellen die ik het meeste draag in de winter. Is dit alles? Eigenlijk schaam ik me wat om toe te geven dat ik er veel meer heb, maar helemaal niet zo vaak draag. Ook heb ik nog andere opbergsystemen, zoals dit artikel op mijn vorige blog.

De kleuren die het meest terugkomen zijn goud, zilver en zwart. Simpelweg omdat die het makkelijkst te combineren zijn met outfits en ik graag heb dat mijn oorbellen met mijn kleren matchen.Quote: You’ve only got three choices in life: give up, give in or give it all you’ve got.

Volg:

23 Reacties

 1. 22 november 2013 / 20:48

  Mooie oorbellen, en mooie quote! Super zeg! Ik zou ook een opberg systeem moeten hebben voor mijn juwelen :p

 2. 22 november 2013 / 21:02

  Ik heb zelf eigenlijk meer zomer dan winter oorbellen. Maar nu ik zie wat jij voor n leuke hebt krijg ik ook zin om wat nieuwe te kopen 🙂

 3. 23 november 2013 / 09:49

  Mooie oorbellen heb je! Ik kijk altijd een beetje naar wat ik aan heb, ik heb zelfs een oorbellen – tik gehad, ik kwam altijd met oorbellen thuis na het shoppen

 4. 23 november 2013 / 12:49

  Wat leuk al die oorbellen! Vroeger had ik ook een overdosis aan oorbellen maar nu heb ik echt heel weinig, eigenlijk moet ik echt weer zulke oorbellen gaan kopen, haha! X

 5. 23 november 2013 / 12:54

  Mooie oorbellen, vooral die met driehoekjes vind ik erg mooi !!

 6. 23 november 2013 / 12:54

  Je hebt echt stuk voor stuk mooie oorbellen!

 7. 23 november 2013 / 16:15

  Ze zijn erg mooi! Ik draag de laatste tijd nooit meer hangende oorbellen maar ik vind ze wel mooi 🙂 x

 8. 23 november 2013 / 16:27

  Leuke oorbellen! Ik volgje, volg je me terug?

  x

 9. 23 november 2013 / 18:23

  Wat een mooie oorbellen! Die zwarte veer, rechtsbovenin, is erg leuk!

 10. 23 november 2013 / 18:40

  Wat een leuke collectie aan oorbellen!

 11. 24 november 2013 / 11:38

  Wat een prachtige collectie laat je hier zien! De eerste twee paar ronden zijn erg mooi en die soort kristal-achtige. Heel chique allemaal!

 12. 24 november 2013 / 13:31

  Wat een mooie oorbellen. ik draag veel meer knopjes dan echt grote oorbellen.

 13. 24 november 2013 / 15:42

  Gave oorbellen allemaal! Vind het leuk om te zien dat jij wel voor de grotere oorbellen gaat die ik niet zo snel draag, want eigenlijk is het best jammer dat ik dat niet doe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *