Max & More Highlighting Concealer

Concealers, het handige product dat ervoor zorgt dat onze oneffenheden zo goed mogelijk worden verstopt. Bij de Action nam ik een Concealer van Max & More mee naar huis. Zoals altijd is Max & More lekker budgetproof, fijn voor een student als ik dus. Als het product dan tegenvalt ben je trouwens ook niet zo teleurgesteld omdat het geen grote hap uit je budget was. Maar Max & More heeft me al enkele keren verrast met goedkope producten waar ik best tevreden over was. Zou dat bij deze concealer ook het geval zijn? 

Dit is hoe hij verpakt in de winkelschappen lag. Op de verpakking valt meteen te lezen wat je van het product kan verwachten, welk kleurtype dit is van concealer en ook de concealer zelf kun je zien. Jammer genoeg staat het er niet op in het Nederlands, maar gelukkig is mijn Engels best goed. 
Ik nam de concealer in de kleur 02 Soft Nude, meestal is dit wel mijn kleurtje. 
Max & More belooft:
– Verlichting van de huid & verstoppen van imperfecties
– Het product zou lang blijven zitten
– Door gebruik van het borsteltje zou de Concealer makkelijk aan te brengen zijn. 
Dit is hoe het borsteltje eruit ziet voor ik er gebruik van heb gemaakt. De haartjes voelen zacht aan en glijden makkelijk over de huid. 
Dit is hoe de haartjes eruit zien nadat ik er gebruik van heb gemaakt. De haartjes werken nog steeds goed mee. Max & More komt in dit opzicht hun belofte na want er zijn helemaal geen struggles bij het aanbrengen van de Concealer op het gezicht. 
Links zie je de substantie nadat ik het borsteltje over mijn hand heb gehaald. De concealer is ongeveer de kleur dat ik verwachte van ’02 Soft Nude’. 
Rechts heb ik de concealer ingewreven op mijn hand. Het is moeilijk vast te stellen op foto, maar mijn porien zijn iets minder goed zichtbaar en mijn hand ziet er zachter uit. Ik heb de concelearer aangebracht tussen de linkerkant en het midden van mijn hand, de rechterkant is dus zonder concealer en zo zie je dus wel een verschil. Ook geeft de concealer een mooie glans, dus Max & More komt ook zijn belofte na wat de highlight betreft. 
Hier heb ik op mijn hand proberen een wondje te verbergen. Links is de foto zonder concealer, rechts met. Echt verstopt is de wond niet, maar het valt wel minder op omdat het ‘rood’ is weggevaagd en is overlapt met een huidskleurtje. 

Ik ben tevreden met deze highlighting concealer. Hij geeft een mooie glans, verstopt inderdaad oneffenheden en brengt makkelijk aan door het kwastje. Ook is de kleur op de doos hetzelfde als in realiteit, want soms kun je hierbij voor verassingen staan. Max & More komt dus al zijn beloften na.

Volg:

13 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 08:24

  Ziet er zeker niet slecht uit! Misschien zou je eerst met een groene concealer er over heen kunnen, omdat het de roodheid dan weghaalt en dan met deze concealer werken. Ik denk dat het dan meer dekking geeft!

  -x-

 2. 14 maart 2016 / 08:55

  Ik denk dat je goed gezegd hebt dat als producten tegenvallen het niet erg is met de prijs. Max & More komt ook zijn belofte na wat de highlight betreft. Verstopte oneffenheden en makkelijk aan te brengen dat klinkt goed zeg.

 3. 14 maart 2016 / 18:15

  Wat fijn dat je tevreden bent! Voor mij zal dit niet wat zijn denk ik; ik heb liever een volledige dekking op rode plekjes en geen glans.

 4. 14 maart 2016 / 19:03

  Voor die prijs echt prima product! Voor concealer en foundation investeer ik zelf vaak liever wat meer dat ik iets heb waar ik helemaal blij mee ben.

 5. 16 maart 2016 / 10:33

  Ziet er niet slecht uit voor die prijs!

 6. 16 maart 2016 / 13:44

  Ziet er goed uit, zeker in verhouding tot de prijs! Fijn artikel. X

 7. 12 juni 2016 / 18:18

  ik heb hem ook , zeker een redelijk goede concealer voor die prijs 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *