Lipbalsem: I love… Strawberries & Milkshake

Alhoewel ik meer hou van oogschaduw of nagellak en producten voor de lippen niet meteen op de eerste plaats komen, kwam ik laatst toch een speciale lipbalsem tegen. Ik heb zowat aan alle geurtjes van de “I love…” collectie in de winkel geroken en de strawberries & milkshake vond ik de fijnste.

Zoals ik al zei ben ik niet een grote fan van lipgloss, lipstick of lipbalsem. Persoonlijk heb ik niet zo snel last van droge lippen dus is een verzorgende lippenstift helemaal niet bij me nodig. Als je zoekt naar geuren voor lipbalsem of andere producten vind ik dat je altijd maar dezelfde geuren (of smaken) tegenkomt: mint, aardbei, framboos, vanille, … De producten van “I love…” brengen hier verandering in met smaken als: vanille & ice cream, lemons & limes, blueberry & smoothie en nog zoveel andere. Het leuke is dat er een combinatie is van twee geuren.

Zelf koos ik voor Strawberries & Milkshake en ik ben helemaal tevreden over de geur. Je denkt erbij meteen aan een lekkere aardbeimilkshake in de zomer. De lipbalsem laat een mooi glossy laagje op je lippen achter en zelf vind ik dat het wat verzorgend werkt. De balsem heeft een mooie, stevige structuur maar is makkelijk uitsmeerbaar op je lippen. I love… heeft ook nog producten zoals bodybutter, douchegel, … Deze heerlijke lipbalsem kocht ik bij de ‘di’.

Quote: Don’t be what people want you to be. Be yourself and find someone who truly loves you for what and who you are.

Volg:

21 Reacties

 1. 29 november 2013 / 17:30

  Ik vond strawberries & milkshake ook het beste ruiken! Mooie quote 🙂

 2. 29 november 2013 / 20:13

  Wat een leuke combinaties! Ik vroeg me eigenlijk af waar je deze kunt kopen?

 3. 29 november 2013 / 22:03

  Ik heb deze al een hele tijd en ik vind hem heerlijk!

 4. 30 november 2013 / 07:47

  Ik wist niet dat ze nog meer dan douchespul van dit merk hadden :$ Wat leuk! Lijkt me erg fijn! Zeker met dit weer 😉 Ben ook wel erg benieuwd hoe de bodybutters zijn 😀

 5. 30 november 2013 / 12:04

  Oh, ok de geur is echt iets voor mij. Klinkt ook erg fijn!

 6. 30 november 2013 / 15:52

  Mooie verpakking en mooi kleurtje. Dat ziet er goed uit 😀

 7. 30 november 2013 / 21:55

  Ziet er goed uit! Mooie en lieve verpakking ook. Alleen daarom al zou ik het kopen 🙂 x

 8. 1 december 2013 / 13:30

  Ik heb nog geen enkele producten van dat merk, maar hoor er zo veel goeds over!

 9. 1 december 2013 / 18:41

  OEEHHH roze i like! Ik heb zelf iets anders er van gehad (tijdje geleden) en jammer genoeg kreeg ik een reactie er op dus ik heb voor de rest nog nooit iets er van gekocht

 10. 1 december 2013 / 19:16

  Lijkt me een hele fijne lipbalsem! 🙂 Ik hou alleen meer van lipbalsems in lipstickvorm 🙂

 11. 1 december 2013 / 20:16

  ik heb ook een lippenbalsem en bodylotion van i love.. erg fijne producten xx

 12. 2 december 2013 / 09:33

  Ik zag de I love… producten toen ook bij Di. Daar ga ik er ook nog wat van halen denk ik!

 13. 3 december 2013 / 19:30

  Ik heb deze zelf ook, hij smaakt zo lekker en ziet er ook zo cute uit. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *