Ladies at the Movies: Verslag + inhoud goodie bag

Ladies at the movies bij Kinepolis. Een avondje enkel onder vrouwen, ontspanning en plezier gegarandeerd. Maar hoe zit zo een avondje bij kinepolis eigenlijk in elkaar? Omdat ik me die vraag ook eerst stelde, geef ik jullie graag het antwoord. Want ik ben er namelijk vorige week naartoe geweest met drie andere vriendinnen!

Zoals ik zei ging ik met drie andere vriendinnen naar Ladies at the movies. Voordat je de zaal binnengaat heb je de mogelijkheid om kraampjes te bezoeken die opgesteld staan binnen in de bios. Hier kan je meerdere dingen kopen: juwelen, verzorgingsproducten, voeding,… Ook kan je gratis een foto laten trekken met je vriendinnen die later online komt op de website van kinepolis. Dorst zul je niet hebben, want er worden glaasjes cava aangeboden en als je dit niet lust heb je ook cola light, fruitsap of water.

Dan is het langzaam tijd om naar je plaats te gaan. Maar voordat je gaat zitten kan je in de schaal vooraan je tombola ticket gooien met daarop je naam. Want voordat de film begint kun je fantastische prijzen winnen. Wat dacht je van een juweeltje? Of een bon voor een duo massage? En nog veel meer leuke dingen. Ook kon je een kookboek en een bon voor lunch garden winnen door mee een spelletje te spelen.

Daarna kan de film beginnen. Die dag speelde ze de film ‘Walking on sunshine’. Als je de film ‘Mama Mia’ met Meryl Streep en Amanda Seyfried hebt gezien kan je jezelf wat een beeld geven wat voor soort film het is. Venus, Girls just wanna have fun, walking on sunshine natuurlijk en nog veel meer plezierige liedjes komen aan bod. Kort gezegd vond ik de film echt perfect voor een echte vrouwenavond en is zeker de moeite om eens te gaan bekijken.

En na de film krijg je een goodie bag mee naar huis! Ik wordt alleen van de verpakking al blij, wat een leuke zak zeg! Deze gooi in thuis niet zomaar weg  maar ga ik zeker nog eens gebruiken.

Inhoud:

♥ Een pakje melk van Almond Dream
♥ Een potje kersenconfituur van Materne
♥ Een blikje Hoegaarden Rosée: Witbier met frambozen
♥ Afwasmiddel van Froggy
♥ Een blikje Hoegaarden Rosée met 0% alcohol
♥ Mierenbestrijdingsproduct
♥ Tien lavendel aromastokjes
♥ Twee snoepjes zonder suiker van Pure Via
♥ Biscuit Moments: aardbei koekje van Special K
♥ Een rode keukenshort met witte bolletjes
♥ ook enkele bonnetjes zoals:
    – Special K: -1€ bij aankoop van een Pakketje Biscuit Moments
    – Magnum: -0,10cent bij aankoop van een Dolce & Gabbana pak.
    – Een foldertje van hoegaarden met daarin verschillende bonnetjes.
    – Verschillende bonnetjes bij Lunch Garden
    – L’Oréal: Een staaltje van hun nieuwe product Sublimist en een bonnetje van -2€ bij aankoop ervan.
    – Een foldertje van een Welness genaamd ‘Osian’.

Zo, daar zit dus best veel in! Ik kan me wel inbeelden dat niet iedereen al deze producten nodig heeft. Ik woon bijvoorbeeld nog thuis dus verschillende producten heb ik dan ook aan mijn moeder gegeven. Ik denk dat zij ze net iets meer kan gebruiken als ik. Een goodie bag verschilt ook elke keer als je gaat, dus als je een andere keer naar Ladies at the movies gaat kan er meer je ding in zitten. Maar ik vind alvast dat ze wel hun best doen om het zakje goed te vullen.

Wil je een gezellige avond beleven met je vriendinnen dan is Ladies at the Movies zeker de moeite om eens te doen!

Quote:  Live your life & live it now, have dreams, chase them, make them true. Enjoy your life, you only have one & that should be enough.

Volg:

21 Reacties

 1. 9 juli 2014 / 10:21

  Ik had al wel van ladies at the movies gehoord, maar ik wist niet goed wat dat dan exact inhoudt.
  Ziet er wel leuk uit, dit wil ik ook eens doen! 🙂

 2. 9 juli 2014 / 19:46

  Ik ben ooit ook een keer naar Ladies At The Movies geweest en ik vond het supergezellig. Leuke goodiebag!

 3. 9 juli 2014 / 20:51

  Ladies at the Movies ziet er leuk uit! Heb al van anderen gehoord dat dat wel eens de moeite is 🙂

  • 10 juli 2014 / 20:05

   Jammer genoeg niet. Ach ja, volgende keer beter! 🙂 Liefs

 4. 10 juli 2014 / 11:43

  Leuk dat je daar bent geweest! Was vast een gezellige avond 🙂

 5. 11 juli 2014 / 08:26

  Woeh, wat een goed gevulde goodie bag! Het mierenbestrijdingsproduct vind ik een beetje vreemd, maar bon 🙂 Die film zal ik zeker ook bekijken!

 6. 15 juli 2014 / 11:58

  Leuke goodybag! Grappig dat ze mieren bestrijdingsmiddel erbij stoppen. Maar wel handig in dit seizoen!

 7. 15 juli 2014 / 18:22

  Wat een grote goodiebag, blijft leuk zo'n bag ontvangen 🙂

 8. 16 juli 2014 / 15:11

  Ziet er leuk uit! Leuke goodiebag ook 🙂

 9. 20 juli 2014 / 11:43

  Dat klinkt echt heel erg gezellig! De goodiebag is inderdaad 'leuker' als je op jezelf woont maar alsnog hele leuke dingen erin 🙂

 10. 21 juli 2014 / 21:13

  Wow, wat heb je een goed gevulde goodiebag gekregen! Ik ben enkele jaren geleden geweest en toen zat er één drankje in met wat kortingsbonnen. Het is er duidelijk op vooruit gegaan, leuk X

 11. 3 december 2014 / 21:01

  Ik wil ook nog eens naar Ladies at the movies gaan met vriendinnen, het lijkt me echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *