Jurkjes: The perfect 10 volgens H&M

Volgens H&M zijn dit de 10 perfecte jurkjes voor een eenvoudige look met een leuke twist. Ben jij het ermee eens?
Het eerste jurkje vind ik alvast zeer sterk. Het is een leuk, zomers en simpel jurkje en met de juiste schoenen en accessoires kan hier zeker iets leuk mee gedaan worden!

Over dit tweede jurkje ben ik ook wel te vinden. Het model vind ik goed en ook de kleur jeans is mooi gekozen. Als dit een donkerdere jeanskleur was geweest, zou ik hier zeker minder enthousiast over zijn.

Persoonlijk ben ik geen fan van de maxi dress. Ik kan dit wel bij andere meiden leuk vinden, maar zelf zul je me dit niet snel zien dragen. De print van het jurkje vind ik op de foto wel heel mooi. Maar vraag me af hoe dit er in het echt zou uitzien. Uit ervaring weet ik dat er tussen een kledingstuk op foto en een kledingstuk in de winkel een groot verschil kan zijn. Daarom vraag ik me af of de print in de realiteit misschien niet wat ouderwets zou maken?

Dit jurkje vind ik best wel oké. En hoewel het een knielange jurk is, vraag ik me af of ik hem niet net iets leuker had gevonden als hij wat korter was aan de knieën. Maar de print vind ik vrolijk en het riempje past ook mooi bij het model van de jurk.

Ja, ja en nog eens ja! Dit jurkje is helemaal mijn ding. Simpel, klassiek en chique, zo zie ik het graag!

Dit is dan weer helemaal niets voor mij. Ik zie liever wat meer model in een jurkje, dit doet me wat meer denken aan gewoon slaapkleedje. Als ik dit zou krijgen, zou ik het korter maken en er simpelweg een topje van maken. Ik denk dat ik er dan meer aan heb.

Zoals ik eerder al zei ben ik niet echt te vinden voor de maxi dress. Toch vind ik deze best wel leuk. Ook de mooie bloemenprint vind ik helemaal geweldig! Een minpuntje vind ik de lange mouwen. Dit is duidelijk een jurkje dat je draagt in de zomer als het super mooi weer is. Ik zou veel te warm hebben met die lange mouwen!

Dit jurkje zie ik me zeker kopen! Dit is dan ook helemaal mijn model. Wat strakker bovenaan en losser vanaf de dijen. Geen printje deze keer, maar dat stoort me totaal niet. Kledingstukken met maar één kleur zijn ook veel makkelijker te combineren met leuke sieraden!

Over dit jurkje zit ik wat in tweestrijd. Persoonlijk zie ik liever wat een jurkje met wat meer model in. Maar bij sommige vrouwen staat dit juist heel goed!Ook het leuke ingerimpelde effect bij de halsopening vind ik fijn. De warme oranje kleur past ook heel mooi bij de zomermaanden.

Dit laatste jurkje past het minst goed in dit rijtje. H&M zegt dat deze 10 jurkjes eenvoudig zijn te combineren. Maar volgens mijn mening moet je juist heel voorzichtig zijn met dit laatste jurkje. Teveel gebruik van accessoires kan ervoor zorgen dat het geheel te druk wordt.

Wat vinden jullie van deze 10 jurkjes? En welke is jullie favoriet?

Quote: Fashion is the most powelfull art there is. It’s movement, design and architecture all in one. It shows the world who we are and who we’d like to be.

Volg:

25 Reacties

 1. 25 april 2014 / 11:40

  Zelf ben ik het er ook niet mee eens dat dit dé 10 perfecte jurkjes zijn! Bij mij moeten jurkjes boven mijn knieën komen want anders ziet het er echt niet uit. De eerste en de tweede vind ik het leukst.

 2. 26 april 2014 / 09:02

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel ontzettend gaaf zeg! Ze hebben allemaal wel iets moois

 3. 26 april 2014 / 09:58

  Leuke jurken! Vooral dat blauwe jurkje met rits vind ik tof. X

 4. 26 april 2014 / 11:21

  Ik vind dat er leuke jurkjes tussen zitten! 😀

 5. 27 april 2014 / 08:33

  pshh nog niet eens een little black dress? dat is toch DE jurk die elke vrouw moet hebben :d x

 6. 27 april 2014 / 10:10

  Super jurkjes maar de vierde is mijn absolute favoriet!! Je hebt trouwens een super blog dus ik volg je nu!
  Geniet nog van je zondag! XX

 7. 27 april 2014 / 12:39

  Het 5de witte jurkje en de laatste zijn mijn favorieten 🙂 Ik ben zelf ook niet zo voor de maxi-dresses, maar vind het altijd erg mooi bij anderen!

 8. 27 april 2014 / 21:24

  Ik vind de maxi dress met bloemetjes het leukst!

 9. 28 april 2014 / 09:10

  Het eerste en zesde jurkje zijn prachtig! Ik vind denim jurkjes erg leuk; het is vrouwelijk en stoer. Ook kun je ze op veel verschillende manieren leuk combineren. Jurkjes met bloemenprint vind ik ook heel leuk, vooral ook voor de zomer. Lekker vrolijk! Super leuke post dit 🙂 .

  Xjes Femke

 10. 29 april 2014 / 08:47

  Mooie jurken staan ertussen, vooral die maxi dresses Ik mis wel een zwarte basic jurk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *