Essence make-up fixing spray

Een fixing spray; al heel vaak zien voorbijkomen op andere blogs maar zelf nog niet gebruikt.Wel wou ik daar graag verandering in brengen! Toen ik zag dat er een fixing spray lag in de schappen van essence besloot ik er meteen eentje mee te nemen en uit te testen.

De meeste make-up fanaten zullen dit vast wel weten, maar voor beginners leg ik het principe fixing spray nog even uit. Een make-up fixing spray wordt gebruikt als je helemaal klaar bent met je make-up look. Deze spray zou ervoor moeten zorgen dat je make-up langer op zijn plaats blijft zitten en zou ervoor zorgen dat je gezicht er minder “opgemaakt of poederachtig” uitziet.

Voor je dit product gaat gebruiken moet je snel even schudden met het flesje. Daarna haal je de dop eraf en zorg je dat het flesje op zo een 15cm van je gezicht afstaat. Dan kun je beginnen met je gezicht gelijk in te sprayen. Persoonlijk spray ik max.2 keer. Zorg er ook voor dat je ogen en mond altijd gesloten zijn bij het gebruiken van de spray. Als je ogen toch open waren kun je deze best even schoonmaken met water zodat het product niet kan beginnen irriteren.

Bij gebruik voelt deze spray heel licht en fris aan. Ik krijg er gelukkig helemaal geen plakkerig gevoel van en het irriteert mijn huid ook niet. Op de vraag of mijn make-up langer blijft zitten is moeilijk een antwoord te geven omdat mijn make-up in het algemeen lang goed blijft zitten. Wel voel ik me door deze frisse spray opgewekter. 

Omdat het mijn eerste fixing spray is kan ik deze nog niet vergelijken met andere merken. Wel ben ik tevreden over deze van Essence en vind ik het voor deze budgetprijs wel een koopje! 

Te koop bij kruidvat voor €2,99.

Gerelateerde artikels:
Shoplog: kruidvat, Yves Rocher, Boozyshop,..

Volg:

16 Reacties

 1. 28 maart 2016 / 16:27

  Klinkt als een fijne fixing spray en al zeker voor die prijs! X

 2. 28 maart 2016 / 18:36

  Lijkt me fijn en al helemaal voor het prijsje! Fixing spray is zo handig.

 3. 28 maart 2016 / 19:24

  Klinkt als een fijne spray voor een fijne prijs ♥ xx Liefs

 4. 29 maart 2016 / 06:32

  Geen plakkerig gevoel van een irriteerde huid dat vind ik al een pluspunt. Fijn dat je tevreden ben. Wat een leuk prijs zeg dit. Geniet ervan! Ik vind het wel handige producten.

 5. 29 maart 2016 / 12:33

  Dit klinkt als een fijne fixing spray! Nu ben ik er ook wel heel benieuwd naar.

 6. 29 maart 2016 / 16:31

  Klinkt in ieder geval goed! Ik heb zelf nog nooit een fixing spray gebruikt, maar ben wel benieuwd of het langer en beter zou blijven zitten.

 7. 30 maart 2016 / 11:11

  Wat fijn dat de spray niet plakt, zou je toch stiekem wel verwachten.. Ik vind dat mijn makeup ook wel lang blijft zitten dus heb het niet echt nodig

 8. 7 april 2016 / 12:36

  Ik ben zelf benieuwd naar die van de MAC, maar deze is wat vriendelijker voor mijn portemonnee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *