3x Camille gezichtsmaskers van Action

Onlangs kwam ik in de Action drie leuke gezichtsmaskertjes tegen van het merk Camille. Het merk klonk me niet meteen bekend in de oren en de prijs, zoals we dat gewend zijn bij Action, viel erg goed mee. Daarom besloot ik de drie maskertjes mee te nemen en meteen uit te proberen.

Gebruiksaanwijzing
De gebruiksaanwijzing is voor de drie maskertjes hetzelfde:
Breng het masker gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Laat 10 tot 15 minuten intrekken. Spoel het masker af met lauw water. Bij contact met de ogen direct uitspoelen met water.

Verfrissend gezichtsmasker met abrikozenpifolie

Abrikozenpifolie, dit klinkt goed! Ik besluit meteen dit maskertje als eerste te proberen.
Ik breng dit maskertje in de ochtend op mijn gezicht aan en hier doe ik best goed aan! Een verfrissend maskertje is het zeker want ik voel zo dat mijn huid meteen wakker wordt. Het maskertje zie je niet zitten want de substantie is transparant. De abrikozenpifolie ruik ik heel lichtjes in de geur, maar moest ik niet weten dat er dit ook daadwerkelijk inzit had ik het niet geroken. De geur die het meeste naar voren komt is de heerlijke munt. Net een pepermuntje voor je gezicht. Na het insmeren voel ik mijn huid onder het masker prikkelen, maar geen ondragelijke prikkels, meer het gevoel dat het echt in mijn huid intrekt. Het prikkelen stopt dan ook na enkele minuten en dan voel ik mijn huid warm worden. Dit duurt een minuutje en dan voel ik mijn gezicht langzaam fris worden. Het was net alsof de warmte van het slapen uit mijn gezicht wegtrok en hem heerlijk opfriste.

Het maskertje zorgde er dus voor dat mijn gezicht lekker wakker werd. Verder voelde mijn huid niet extra zacht aan dus is dit maskertje alleen als verfrissend bedoeld.

Let op: hou bij het insmeren het masker goed weg van je ogen of “wallen”. De muntgeur is best wel sterk en hierdoor kunnen je ogen beginnen tranen, dit was bij mij namelijk het geval.

Anti age gezichtsmasker met hyaluronzuur

Wat mij meteen opvalt bij het opsmeren van dit maskertje is de zachte structuur. Het smeert ontzettend makkelijk uit, het maskertje glijd als het ware over je gezicht, maar blijft ook goed op zijn plek zitten.
Dit anti-aging maskertje heeft een zachte, bloemige geur. Hoewel je het maskertje lichtjes voelt intrekken in je huid, is het geen onaangenaam gevoel. Na een paar minuutjes voel je hem ook niet meer zitten en de 10 minuutjes vliegen al snel voorbij.Achteraf voelde ik dat mijn huid lekker verzorgd was.

Reinigingsmasker

Meteen bij het aanbrengen voel ik dat dit een heel zacht masker is. De substantie heeft ook een hele fijne dikte en breng je makkelijk aan op je gezicht. Bij het aanbrengen voelt het dan ook alsof je een dagcrème aan het aanbrengen bent in plaats van een gezichtsmasker. Dit masker geeft geen verfrissing of werkende prikkels, maar mijn gezicht voelt juist warmer aan wanneer het maskertje erop zit. Heel fijn voor een ontspanningsmoment dus.
De geur is net als het anti-age masker: zacht en erg fijn, de geur dat je kan verwachten van een verzorgende crème. Niet heel speciaal dus, maar ook helemaal niet onaangenaam. Na ik het maskertje heb afgespoeld voelt mijn huid zacht en verzorgd aan.

Conclusie 
De drie maskertjes hebben elk hun eigen werking en hun eigen resultaat. Mijn persoonlijke favoriet was het reinigingsmaskertje. Dit omdat ik de werking en de textuur van de crème erg fijn vond. Het anti age maskertje is misschien nog niet echt iets voor mij en deed daarom vrij weinig voor me. Ik had er enkel een iets zachtere huid van. Ik kijk er ook naar uit om mijn verfrissingsmaskertje te gebruiken na een hele warme zomerdag. Want ik denk dat die dan het beste zijn werk zal doen.

Over het algemeen ben ik dus best tevreden over deze maskertjes. Zoek je naar een op en top werkend maskertje met een geweldig resultaat, dan zoek je beter nog even verder. Maar zoek je naar een fijn, budgetproof maskertje voor tussendoor dan heb je hem gevonden!

Ik kocht deze drie maskertjes bij Action voor de prijs van €1,49 per stuk. In een verpakking zit 50ml en de drie maskertjes zijn gemaakt voor alle huidtypes.

Volg:

32 Reacties

 1. 17 april 2015 / 15:03

  Leuk beschreven! Ideaal voor zo een prijsje, zal eens een kijkje nemen.

 2. 17 april 2015 / 16:25

  Wat leuk, ik wist niet dat de Action dit verkocht! De volgende keer neem ik er zeker eentje mee.

 3. 17 april 2015 / 18:19

  Wat verkoopt Action soms toch ook leuke spullen. Leuke review.

 4. 17 april 2015 / 18:20

  Deze kende ik ook nog niet! Ik ga binnenkort eens bij de Action kijken 🙂

 5. 17 april 2015 / 19:09

  Ik vind de verpakkingen alleen al erg vrolijk! Action is en blijft een fijne winkel

  • 22 april 2015 / 14:59

   ja he, kleuren zijn echt zo belangrijk bij verpakkingen en hier hebben ze de kleurtjes wel goed gekozen vind ik! Liefs, Laura

 6. 17 april 2015 / 20:11

  Fijne review! Ik ben al een tijdje niet meer bij de Action geweest maar moet er hoognodig weer 'es een keer een kijkje nemen. Toch altijd best leuk die goedkope dingetjes 😉

  xo Liesbeth

  • 22 april 2015 / 15:00

   Inderdaad! Tja, wie houd er niet van budgetproof toch? 😉 Liefs

 7. 17 april 2015 / 20:43

  Wat een leuke maskers van de Action! Fijne review!

 8. 18 april 2015 / 07:58

  Leuke review, vind het ook goed dat je het erbij vermeldt dat de geur vrij sterk is ivm je ogen die traanden!

 9. 18 april 2015 / 10:56

  Klinkt goed. Als iemand hyaluron roept ben ik er als de kippen bij, dus dat tweede masker wil ik wel proberen 🙂

 10. 18 april 2015 / 11:10

  Klinkt goed! Ik heb de action maskers nog nooit geprobeerd maar deze zien er wel leuk uit

 11. 18 april 2015 / 15:35

  Wat een fijne review, ik kende de maskertjes zelf nog niet! Vooral die met kamille lijkt me erg fijn

 12. 19 april 2015 / 08:35

  wat een leuke review, het anti age maskertje lijktmij heel erg prettig om regelmatig zo eens te gebruiken…

  • 22 april 2015 / 15:02

   Ze liggen inderdaad in sommige van hun winkels best goed verstopt tussen hun andere producten! 🙂 Liefs

 13. 21 april 2015 / 08:52

  Wat een leuke prijsjes voor zulke fijne maskertjes. Ik kende ze nog niet dus vond het leuk om je review erover te lezen 🙂

  xxx

 14. 21 april 2015 / 20:11

  Op zich ook leuke verpakkingen! Maar ik heb al een fijn gezichtsmasker, dus niet nodig 🙂 X

 15. 22 april 2015 / 12:41

  Voor die prijs zien ze er wel heel tof uit! Heel zomers. Ik heb momenteel ook genoeg gezichtsmaskers. Of kan er mens er nooit genoeg hebben?

  • 22 april 2015 / 15:04

   Ik heb thuis ook echt wel genoeg gezichtsmaskertje. Maar het prijsje van deze maskertjes was zo verleidelijk dat ik het niet kon weerstaan haha 😉 Liefs

 16. 27 april 2015 / 05:01

  Klink bestwel heel goed en voor die prijs mag het dan wel dat het een goeie gezichtsmaskertje.

 17. 2 mei 2015 / 17:03

  Ik heb ze ook alle drie en zijn zeker fijne maskertjes vooral diegene die zo lekker tintelt, echt apart en lekker! 😉 Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *