Zoeva En Taupe oogschaduw palette

Zoeva, een merk waar ik al heel veel over gehoord had, maar zelf had ik hier nog niets van in mijn make-up collectie. Zoeva was in mijn ogen altijd een heel goed kwastenmerk. Eigenlijk heb ik maar recent ontdekt dat zij ook oogschaduw verkochten. Toen ik dit te weten kwam, en hun paletten in mijn ogen best prijselijk waren, kocht ik er meteen twee: dit ‘En Taupe’ palette en hun ‘Cocoa Blend’ palette, waarover binnenkort ook een review op mijn blog komt.

De verpakking vind ik heel speciaal. Het valt op dat Zoeva hier in het algemeen veel aandacht aan besteed, fijn! Ik hou van mooie verpakkingen. Het oogschaduw palette is eerst omhuld door een kartonnetje met dezelfde afbeelding als de verpakking op. Als je die er dan afhaalt krijd je het oogschaduwpalette.

Van links naar rechts:


Stitch by stitch – Handmade – Gallery – Hour by hour – Old master 

Spun Pearl – Sheers & voiles – Outline – Wrapped in silk – Exquisite

Hier zie je de swatches van de bovenste rij. Het gaat vooral om matte kleuren, enkel de tweede en laatste kleuren zijn met shimmers.

De onderste rij is net omgekeerd. Deze bevatten kleuren met shimmers en enkel de laatste kleur is een mooie matte.

Dit palette trok mijn aandacht omdat het gaat om koele tonen. In mijn collectie had ik tot nu toe geen enkel palette met dit soort kleuren. Het palette heeft veel afwisseling tussen matte en shimmer kleuren wat experimenteren met dit palette enkel leuker maakt! De pigmentatie van de oogschaduw is ook prachtig. Dit palette was een goede aankoop!

Dit ‘En Taupe’ palette is te koop in de Zoeva webshop voor €17,50. Maar omdat de verzendingskosten iets hoger liggen koos ik voor de Douglas Webshop. Hier kost het palette €18,50 maar hoef je geen verzendingskosten te betalen en heb je het de volgende dag al in huis!

Volg:

19 Reacties

 1. 12 januari 2016 / 13:35

  Heel mooi palette qua kleuren maar ook de verpakking is prachtig.

 2. 12 januari 2016 / 18:41

  Wauw, wat een prachtige natuurlijke kleuren! Fijn dat het palette vooral matte kleuren bevat ook. ^^

 3. 12 januari 2016 / 19:18

  Tjee….wat ziet het palette er mooi uit, en ook de verpakking vind ik er heel mooi uitzien…zelf heb ik geen producten van Zoeva, maar het merk trekt mij om eens iets van te proberen wel erg aan .

 4. 13 januari 2016 / 08:43

  Ik vind de kleur dat in deze palette zit best mooi net als jij hoor ik heel veel goede verhalen van dit merk. Net als Petra heb ik nog geen producten van Zoeva, maar ik weet zeker dat ik ze ooit ga kopen.

 5. 13 januari 2016 / 11:00

  De kleuren in dit palet zijn iets minder mijn ding. Ik was meer voor het Cocoa Blend palette, voor warmere en diepere tinten.

 6. 13 januari 2016 / 15:15

  Dit palette vind ik er zeker mooi uitzien! Ik zit zelf nog een beetje te twijfelen of dit niet mijn eerste Zoeva palette moet worden; ik vind zowel warme als koele kleuren heel mooi!

  • 14 januari 2016 / 12:14

   Binnenkort komt er een review online van het Zoeva 'cocoa Blend' palette. Die zit vol met mooie warme kleuren. Dat kan je misschien helpen in je keuze 😉 Liefs

 7. 13 januari 2016 / 15:53

  Wat een mooie verpakking! De kleurtjes zien er heel leuk uit, en ook het pigment ziet er niet mis uit. Liever wat meer betalen en een goed palette, dan een goedkoop slecht palette!

 8. 14 januari 2016 / 11:15

  Wauw, prachtige kleuren! Ik vind de verpakking van het palette ook al prachtig! X

 9. 14 januari 2016 / 19:17

  ik ben zo ontzettend benieuwd naar producten van Zoeva, maar nog steeds niks van geprobeerd..
  Prachtig palette dit <3

 10. 15 januari 2016 / 11:13

  Hele mooie kleurtjes! Ik houd van dit soorten tinten, fijn dat het bevalt!

 11. 15 januari 2016 / 15:31

  De kleuren zouden me jammer genoeg niet zo goed staan, maar ik vind dit palet heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *