wijn als perfect voorjaarscadeautje

Greetz wijn cadeau
Ik weet niet of dit voor iedereen het geval is, maar ik heb altijd ontzettend veel verjaardagen in het voorjaar. Dat maakt dat dit altijd een ontzettend drukke periode is met al die verjaardagen en ook altijd heel moeilijk om een origineel cadeautje te vinden.

De lente en zomer vind ik altijd de periode dat de cocktails en wijntjes net iets meer geapprecieerd worden dan in de winter, dit is toch het geval in mijn familie. Als het zonnetje schijnt wordt er al eens snel een aperitiefje gedronken voor het eten. Voor de verjaardagen is dit dus al snel een geschenkje waarmee ik iedereen erg blij kan maken. Met Greetz.be heb je keuze uit veel verschillende wijnen die je kunt opsturen naar de jarige op zijn verjaardag! Het is toch altijd net iets leuker om een cadeautje te krijgen op je verjaardag zelf en te weten dat er iemand de moeite heeft gedaan hiervoor.

Greetz wijn cadeau

Ik gaf mijn vriend voor zijn verjaardag de Il Miogusto Limonsecco en de Il Miogusto Hugo cadeau. Dit zijn Italiaanse wijncocktails dat nog niet zo lang op de markt is. De Limonsecco is een mix van limoncello en vino spumante die droog en fruitig smaakt. De Hugo is dan weer een frisse mix van vlierbloesem en munt wat dit een lichtzoetig drankje maakt. De wijncocktails waren ook verpakt in mooie wijndozen met leuke boodschappen op.

Mijn vriend was héél blij met deze wijncocktails. De Il Miogusto Hugo werd hier al ontkurkt en de reacties waren allemaal heel positief, we zijn zeker van plan deze wijncocktails opnieuw te bestellen! Zeker een aanrader als aperitief op een warme dag!

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 15 mei 2019 / 18:01

    ziet der heel leuk uit, zeker om iemand plezier mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *