Wij gaan samenwonen!

Wij gaan samenwonen!

EINDELIJK kan ik het jullie vertellen! Al maanden wil ik over dit onderwerp een artikeltje online gooien, maar omdat het nog niet helemaal officieel was (ik wou wachten tot het contract ondertekend was) besloot ik het steeds weer niet te doen. Omdat ik niet te voorbarig wou zijn, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik heb altijd wel ergens een angst om “te vroeg te juichen” maar nu we eindelijk een ondertekend contract hebben besloot ik dat het tijd was.

De zoektocht

Ik en mijn vriend zijn hier eigenlijk best al een hele tijd mee bezig. In mei zijn we ongeveer begonnen met het bezichtigen van appartementen. En ik kan je vertellen, we hebben er véél gezien. Eenmaal hebben we net naast een appartementje gegrepen en alle andere keren was het nooit echt ons ding. Vaak ouderwets, vochtproblemen, hele slechte ligging, te duur en ga zo nog maar even door. Tot mijn mama thuis kwam van een communie en zei dat familie ging verhuizen en hun appartement dus opnieuw te huur zou komen te staan én dat we zeker eens mochten komen kijken. Na al zo vaak appartementen bezocht te hebben, dat altijd een teleurstelling waren, gingen ik en mijn vriend er naartoe zonder ons er al te veel bij voor te stellen. Maar dat veranderde eenmaal we daar waren.

Alles wat we wouden én meer hadden we gevonden in dat appartementje. Een groot terras, een garage, een berging, een badkamer mét bad, een apart toilet, maar liefst drie (!) slaapkamers, een open keuken en dat allemaal voor een niet al te hoge huurprijs. Akkoord het appartement is natuurlijk niet het modernste appartement dat je ooit hebt gezien, maar ouderwets kan je het zeker ook niet noemen. Ik en mijn vriend wisten niet wat we zagen en natuurlijk zijn we er volop voor gegaan. Dit is ongeveer al een drie maand geleden. Ondertussen zijn de vorige huurders al verhuist en gebeuren er op dit moment werken aan het appartement zoals nieuwe ramen.

Het is officieel

Met de verhuurder hebben we afgesproken dat we mogen verhuizen het weekend van 1 oktober! Wat dus helemaal niet meer lang is, want vanaf volgende week, woensdag 6 september, vertrekken ik en mijn vriend ook nog eens 10 dagen op vakantie naar Kreta! Als we terug zijn hebben we dus nog maar twee weekjes tot de verhuis, super spannend dus!

Wat een geluk dat wij als eerste zijn gaan kijken voordat het appartement weer officieel te huur stond, anders waren we misschien weer tweede geworden. Maar nee hoor, wij zijn de volgende huurders van dit geweldige appartement en hier kijken we zo naar uit! En wat ben ik opgelucht dat alles officieel is en ik eindelijk dit fijne nieuws met jullie kan delen!

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 19:01

  Wat een leuk nieuws, proficiat! Super dat jullie een appartement hebben gevonden met een groot terras én 3 slaapkamers, dat is al een hele luxe 😉 Veel succes met verhuizen en geniet van jullie vakantie!

 2. 4 september 2017 / 06:03

  Wauw, super leuk nieuws!! Heel veel geluk samen!

 3. 10 september 2017 / 17:37

  Wauw super om te horen is altijd super dat je naar zo iets kan uit kijken.
  Een nieuw stukje van je leven dat beging in oktober..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *