wereldkaart – I’ve got a crush on the world

Wereldkaart op canvas

Tegenwoordig zijn wereldkaarten echt een hit. Je ziet ze overal hangen, steeds in verschillende prints en verschillend materiaal. Persoonlijk vind ik het wel een hele leuke trend en volgens mij eentje die ook niet snel ‘uit’ zal zijn.Net zoals ik merk dat er nog heel veel andere trends in omloop zijn die bij de wereldkaart aansluiten zoals een   tuinposter, fotocanvas, een wereldprikbord,…

Wereldkaart op canvas

Toen ik zelf een wereldkaart mocht uitkiezen besloot ik deze te geven aan mijn vriendin Julie, die echt houd van reizen en al best veel gezien heeft. Ikzelf ben er namelijk wat voorzichtiger in. Ik vind reizen ook geweldig en ga graag elk jaar 1 à 2 maal op reis. Maar 10 daagjes is voor mij echt de maximum, want daarna krijg ik last van heimwee.

Uiteindelijk is er gekozen voor de zachte tinten canvas 80x120cm. Na het bestellen kwam het na een weekje mooi thuis toe, goed verpakt dus er was niets beschadigt. De canvas is gemaakt van heel mooi stevig materiaal en is identiek hetzelfde als de foto op de website. Dus gelukkig waren er geen onaangename verrassingen, integendeel Julie is er oprecht heel erg blij mee!

Een wereldkaart is dus zoals je leest leuk om voor jezelf te kopen maar ook heel fijn om aan iemand cadeau te geven.

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *