Verjaardag: De Cadeautjes!

Vrijdag 28-11 liet ik een 1 vallen en ruilde ik die voor een 2, want ik werd 20! Ik ben niet altijd de grootste feestjesmaker, maar geniet meer van gezellige bezoekjes. Ik vierde dus mijn verjaardag, maar dan op mijn manier. Ook kreeg ik verschillende cadeautjes, die ik jullie vandaag laat zien.

Vrijdag 28-11 was mijn verjaardag en in de dag ging ik gewoon naar school waar ik meteen mijn eerste cadeautje kreeg van mijn beste vriendin Julie. Dit zijn deze lieve kousjes met daarbij mascara, een oogschaduwkwast, oogschaduw en een spiegeltje. Ook maakte ze mij lekkere chocoladecupcakes omdat ze weet dat ik enkel die van haar lust.

In de avond vierde ik mijn verjaardag door een etentje te houden en achteraf te gaan bowlen met vrienden en familie. Het eerste cadeautje dat ik hier kreeg was dat van mijn tweede moeder, namelijk een zonnebankabonnement, zodat ik meerdere keren gratis naar de zonnebank kan gaan.

Van vrienden kreeg ik deze spiegel waarin ik sieraden kan opbergen en wat was ik hier blij mee! Ik sta al ongeveer twee jaar voor deze spiegel in de winkel, maar omdat ik hem steeds te duur vond voor mijn studentenbudget heb ik hem nooit meegenomen. Wat fijn dat ik hem nu toch in mijn bezit heb.
Van mijn ouders kreeg ik een zwart paar Uggs, het lage model. Suuuper blij was ik hiermee! Vorig jaar had ik een bruinkleurig paar (artikel) van hun gekregen en ik had ook zwarte namaak Uggs in mijn bezit. Omdat die helemaal uit elkaar begonnen te vallen, hebben ze beslist ook dit jaar mij weer Uggs te geven and now I’m totally in love with them <3
Van mijn oudere broer en zijn vriendin kreeg ik het parfum Repetto.
Op zaterdag ging ik met mijn mama shoppen en kreeg ik deze drie cardigans als cadeau. Binnenkort ga ik op skivakantie dus zullen deze warme items zeker van pas komen. De zwarte fluffy cardigan stond ook al een hele tijd op mijn wishlist (artikel) en kan ik er nu dus van af halen.
Van een vriend kreeg ik op zaterdagavond deze mooie, goudkleurige halsketting. Langs de ene kant staat er een hartje op en als je hem omdraait komen er drie lieve woordjes tevoorschijn. Omdat een hele tijd de statement kettingen de trend waren was ik nu heel blij met een wat simpelere halsketting. 

Op zondag ging ik met enkele vrienden iets eten en naar de nieuwe Hunger Games film kijken. Van hun kreeg ik een gift card voor de Rituals, waar ik dus heel snel een bezoekje aan zal brengen.

Van mijn jongste broer kreeg ik twee producten van Mustela. Deze producten zijn eigenlijk bedoeld voor baby’s maar ruiken zo goed dat ik ze zelf ook gebruik. Omdat je ze vind bij de apotheker en ze best prijzig zijn koop ik ze niet zo snel aan, maar daar dacht mijn jongere broer blijkbaar anders over en gaf ze mij cadeau.

Volg:

22 Reacties

 1. 2 december 2014 / 11:17

  Wat een leuke cadeautjes! Nu heb ik spijt dat ik volgend jaar maar weer verjaar, haha. Ik vind je cardigans en ketting heel mooi. Voor mijn verjaardag heb ik ook een bon van Rituals gekregen, altijd goed. Veel shopplezier! x

 2. 2 december 2014 / 11:26

  Wat een mooie cadeautjes heb je gehad, jij bent lekker verwend! De ketting vind ik prachtig!

 3. 2 december 2014 / 12:46

  Nog gefeliciteerd! Je bent lekker verwend zo te zien!

 4. 2 december 2014 / 14:22

  Wat een mooie cadeautjes allemaal! Love de kerstsokken! 🙂

 5. 2 december 2014 / 16:36

  Lekker verwend hoor! Hele leuke spiegel/kast en super leuk blauw/groenachtig vestje! X Sophie

 6. 2 december 2014 / 18:20

  whoh, van het spiegeltje en de ketting ben ik erg onder de indruk, ze zijn echt geweldig leuk!

 7. 2 december 2014 / 21:01

  Wat een mooie verjaardags cadeau's heb je gekregen! Heel veel plezier met alles.

 8. 3 december 2014 / 09:52

  Awww…dat spiegeltje. Zo mooi! ^_^ (En gefeliciteerd nog natuurlijk :P)

 9. 3 december 2014 / 09:59

  Wat een leuke cadeaus! Die sokken zijn super cute en wat een mooie ketting! Veel plezier met deze cadeaus

 10. 3 december 2014 / 12:00

  Aah die sokken! Heerlijk! En ik vind die spiegel ook al heel lang leuk! Zo handig. X

 11. 3 december 2014 / 13:41

  Wat leuk dat je die spiegel cadeau kreeg! Die cardigans zien er prachtig uit!

 12. 3 december 2014 / 16:10

  Leuk!! en wat een lief cadeau van je vriend<3

 13. 3 december 2014 / 18:14

  Jeetje wat ben jij verwend hihi.
  Die sokken zijn geweldig!
  De sieraden kast/spiegel heb ik ook, ideaal!

 14. 5 december 2014 / 21:45

  Gefeliciteerd!! En hele leuke kadootjes!!

 15. 8 december 2014 / 18:55

  Ohh ik zou ook graag die lage, zwarte Uggs willen hebben <3 en die ketting van je vriendje is lief!

 16. 11 december 2014 / 18:05

  Wat leuke cadeaus heb je gekregen. Die spiegel heb ik ook, ik heb die ook ooit gekregen van mijn man voor mijn verjaardag. Tis echt de moeite als je van juwelen hou en natuurlijk super dan je der in kan spiegelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *