Parfum: Kate Moss

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst van parfum zien: Kate Moss! 

De verpakking heeft wat mij betreft toch zeker een 8/10. Een mooie roze verpakking, net dezelfde kleur roze als het parfum flesje. Ook heeft de tekst hetzelfde sierlijke lettertype als de bloem dat rond het doosje gaat. Het bloemetje lijkt net klimop, hij klimt als het ware helemaal rond het doosje. Heel classy dus.De geur is heel vrouwelijk, het is een bloemige mix van lelietjes, heliotroop, magnolia, pioen en rozenblaadjes. Maar wat mij betreft komt de geur van rozen het meeste naar voren. Een heel klein nadeel is dat hij niet héél lang te ruiken is, maar omdat hij zo prijselijk is heb ik er geen probleem mee meerdere keren per dag dit parfum op te doen.
In dit flesje zit 50ml. Het grootste pluspunt van dit parfum is zeker en vast de prijs, want voor maar €6,99 kocht ik hem bij Action.

Quote: A woman’s perfume tells more about her than her handwriting. – Christian Dior
Volg:

22 Reacties

 1. 23 december 2013 / 22:51

  Ik heb deze ook . Hij zit in mijn tas als nood parfum 🙂

 2. 24 december 2013 / 07:28

  De noten klinken lekker! Wel jammer dat hij niet zo lang blijft hangen. Ik spuit meestal ook in mijn sjaal ofzo mijn parfum, dan blijft het (volgens mij) toch net iets langer hangen dan normaal 🙂

 3. 24 december 2013 / 08:36

  ziet er goed uit, en de roze flacon is erg mooi <3
  voor 6,99 klinkt hij erg goed jammer dat hij alleen niet zolang blijft zitten!!

 4. 24 december 2013 / 08:54

  Lijkt me een lekkere geur. Ik vind de flacon ook erg mooi. Jammer dat de geur niet lang te ruiken is.

 5. 24 december 2013 / 10:16

  De geur lijkt me heerlijk! Ik vind de flacon ook erg lief ogen.

 6. 24 december 2013 / 12:09

  Oeh, de action heeft toch altijd erg leuke parfums te kopen! ook deze geur lijkt me lekker!

 7. 24 december 2013 / 12:40

  Een vriendin van me gaf me ook al de tip om hem bij de Action te kopen. Wat een koopje zeg! Ik heb hem al jaren, hij ruikt heel lekker 🙂

 8. 24 december 2013 / 13:14

  Wat een mooi flesje, klinkt lekker. Bedankt voor de tip 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *