Muziek deze maand

Hoewel ik er een tijdje mee ben gestopt zijn mijn muziekfavorieten vanaf nu weer helemaal terug! Maandelijks zal er een artikel komen met de nummers dat ik in die maand het meest heb beluisterd.

Warriors – Nicky Romero ft. Volt & State

Dit liedje luister ik al sinds ik in juli terug ben van het Balaton Sound festival. Hoewel ik erg hou van liedjes met een lekkere beat, word ik net iets sneller verliefd op liedjes waarin gezonden word. Dit nummer is dus een perfecte mix.
Fight Song – Rachel PlattenVoor dit nummer had ik nog nooit eerder van deze zangeres gehoord. Later bleek dit ook niet zo vreemd omdat dit volgens mij de eerste keer is dat ze een hit scoort. Persoonlijk vind ik dit wel een mooi en krachtig nummer.Stitches – Shawn Mendes


Dit nummer ontdekte in na het kijken van de Teen Choice Award, waar deze YouTube zanger in de prijzen viel met dit liedje. Eerst was het niet helemaal mijn ding, maar het refrein bleef maar in mijn hoofd hangen waardoor ik het nummer uiteindelijk toch vaak heb beluisterd.

Bad Blood – Taylor Swift ft. Kendrick LamarHet duurde even om aan dit liedje te wennen, omdat ik van Taylor een heel ander genre gewoon ben, maar uiteindelijk vond ik ook dit een leuk nummer. De videoclip is trouwens ook ge-wel-dig.
Story of us – SandrineAl een iets ouder liedje, maar daarom zeker niet minder mooi.I was here – Beyoncé


Ik ben niet de allergrootste Beyoncé fan, maar sommige liedjes van deze zangeres vind ik echt prachtig.  Dit liedje is er eentje van en dat ze dit live zo goed zingt maakt het des te mooier.

Volg:

7 Reacties

  1. 31 augustus 2015 / 06:51

    Wat een leuke liedjes! Aan Bad Blood moest ik ook echt even wennen hoor, maar nu vind ik het wel een lekker nummer!

  2. 31 augustus 2015 / 14:21

    Wow dit vind ik eng, ik luister sinds twee weken weer non stop naar I was Here van Beyonce .. Mensen zeiden me dat ik gek was en eens wat nieuws moest luisteren. En nu zie ik m hier! Ga ik gelijk zeggen hihih

  3. 1 september 2015 / 14:30

    Fight song van Rachel Platten zit echt al de hele tijd in mijn hoofd vandaag! Zeker om een beetje te vechten tegen het feit dat ik weer naar school moest? Geen idee, maar in ieder geval is het een prachtig lied!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *