Mobile Diary: September

September was een hele leuke maand. Op de 1ste was ik drie maand samen met mijn vriend en dit vierden we door een weekendje naar zee te gaan. Ook gingen beide onze ouders op vakantie dus konden we twee weken gezellig onder ons twee doorbrengen. Mijn moeder was jarig, ik begon met het decoreren van mijn kamer voor het herfstseizoen, ik ging op restaurant, ging eentje drinken met vrienden, het academiejaar begon opnieuw en ook ging ik de nieuwste film van de Maze runner kijken in de cinema.

Het eerste weekend van september gingen ik en mijn vriend gezellig een weekendje naar zee. Jammer genoeg hadden we iets minder goed weer maar hier hadden we ons gelukkig op voorbereid. Zo gingen we naar Sealife en ook naar Plopsaqua, wat een groot zwembad is die de extreemste waterglijbaan heeft van België. Deze heb ik trouwens maar een keertje gedaan omdat hij iets té extreem was voor mij haha.

Samen met mijn ouders en vriend ging ik deze maand eens bij de Italiaan eten. Op woensdag hebben ze pizza aan €5! Super lekker en goedkoop dus. Achteraf namen ik ook nog tiramisu.Ik begon al lekker met mijn kamer herstklaar te maken.

Ik ging lunchen met Julie. Tot nu toe hebben we samen dezelfde studies gedaan maar ze heeft besloten een andere richting uit te gaan. Heel jammer dus dat we niet meer bij elkaar in de klas zitten, maar ik wens haar natuurlijk wel alle geluk toe in haar nieuwe studierichting.

Mijn lieve kat Choco, wat een schatje toch?
Helemaal blij met mijn Action kaarshouder en geurkaars van Primark.
Eentje gaan drinken met vrienden om het begin van het schooljaar in te blazen. 
En dit was de maand september dan alweer! 
Volg:

13 Reacties

 1. 2 oktober 2015 / 09:01

  Wat een hoop gezelligheid, de foto's zien er echt super leuk uit 😉

  xxx

 2. 2 oktober 2015 / 13:17

  Aaah die tiramisu! Ik ben gek op tiramisu. En een pizza voor maar €5! Damn. X

 3. 2 oktober 2015 / 14:36

  Mmm, pizza en tiramisu, wie kan dat nu weerstaan? Leuk dat je je kamer herfstklaar maakt, zou ik ook eens moeten doen! (:

 4. 3 oktober 2015 / 09:21

  Leuk overzicht en Choco vind ik een leuke naam.

 5. 4 oktober 2015 / 20:29

  Hmm, tiramisu! Lekker! Leuke foto's! 😀

 6. 5 oktober 2015 / 06:25

  De kaarshouder is supermooi! Leuk artikel!

 7. 7 oktober 2015 / 19:57

  Wat een leuke foto's van jullie weekend! Ik ben ook naar Sea life geweest (wel in Schevingen) en ik vind het toch prachtig om te zien. Zeker de kwallen vond ik heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *