Mobile Diary: Fruit, genieten, creatief zijn

Het is al even geleden maar hier is hij dan weer: mijn mobile diary van de afgelopen twee weken! Doordat ik maar twee examens meedoe heb ik het, in tegenstelling tot alle andere studenten, best rustig. Het zonnetje heeft veel warmte gegeven en daarvan heb ik optimaal genoten.

Op een marktje kocht ik een leuk schaaltje waarin ik lekkere snoepjes legde. Vind het best wel leuk staan.

Appeltjes eten terwijl ik Blauw is Bitter lees in het zonnetje.

Genieten.

Ik bruis de laatste tijd van creativiteit en mijn kamer moet het bekopen. Helemaal een nieuw systeem gemaakt voor mijn zonnebrillen en favoriete oorbellen (hier komt nog een DIY van).

Nieuw armbandje gekocht.

Kiwi, perzik en aardbijen als ontbijt terwijl ik het tijdschrift goed gevoel lees.
Afgesproken met Elly. Even gek doen als altijd.
I’m lovin’ it!
Heerlijk zomers gerechtje.
Ook al ken ik helemaal niets van voetbal, toch doe ik mijn best het wat mee te volgen.

Ik deed de test “wat voor dier ben jij” op Facebook.

Quote: Weird itself, even in the dictionary, is something that is different and unexplainable.

A weirdo is someone who follows their heart. I’m definitely weird, ain’t nothing wrong with that.
Volg:

26 Reacties

 1. 16 juni 2014 / 16:09

  Leuke foto's! En leuk dat je het WK probeert te volgen! Mijn vriend en ik zijn best wel fanatiek hihi wij willen bijna alles wel zien, maar dat kan helaas niet altijd!

 2. 16 juni 2014 / 17:06

  Leuke foto's! Ik heb bij je gekke bekken-foto toch wel moeten lachen 🙂 En je nieuwe sieraden-systeem vind ik heel mooi! Ik kijk uit naar die blogpost.

 3. 16 juni 2014 / 18:21

  Wat een leuke foto's en leuk om te lezen ook! Tof armbandje heb je gekocht! 🙂

 4. 17 juni 2014 / 05:15

  Het armbandje heb ik ook! Vind het zo leuk! Leuke foto's ook, ziet er uit als een heerlijke week.

 5. 17 juni 2014 / 11:33

  Hoe bevalt Blauw is Bitter je? Ben ook wel nieuwsgierig naar dat boek. Leuke foto's! X

  • 17 juni 2014 / 21:26

   Dirk Bracke was vroeger een van mijn lievelingsschrijvers en in blauw is bitter heeft hij me ook zeker niet teleurgesteld. Ik lees het boek denk ik nu al voor de tweede of misschien zelfs derde keer, zeker een aanrader! Omdat hij jeugdboeken schrijft is de schrijfstijl erg simpel en makkelijk om door te lezen 🙂 Liefs

 6. 17 juni 2014 / 16:37

  Oeh, die snoepjes zien er lekker uit! En wat ziet je kamer er ook gaaf uit. Wat super leuk dat je zoveel ideetjes hebt. Die zonnebrillenhanger is zo onwijs leuk! Hihi, hier word ik helemaal door geïnspireerd! En wat was het lekker weer, hè, de afgelopen dagen 🙂 . Helaas is het nu weer wat frisser, maar ja. Leuke dairy, met een mooi aantal foto's! Niet te veel en niet te weinig: super! 🙂

  Xjes Femke

 7. 18 juni 2014 / 05:23

  Zo lang geleden dat ik Blauw is bitter gelezen heb! Toen ik jong was, was Dirk Bracke echt dé jeugdauteur bij uitstek, maar hij blijkt nu dus nog steeds populair te zijn. 🙂

 8. Wat staat dat altijd leuk zo'n schaaltje celebrations…maar vaak niet voor lang hier…hhahah..net als met zo'n gezellig schaaltje paaseitjes. En ik heb ook echt geen verstand van voetbal, maar het WK volgen mijn man en ik bloedfanatiek!!

 9. 19 juni 2014 / 09:52

  Leuke foto's! Mooie sieradensysteem 🙂

 10. 22 juni 2014 / 10:36

  Goed gelachen met de Gekke bekken-dag Snapchat ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *