Mijn W7 lipsticks

W7 vind ik in het algemeen een fijn merk. Hun producten zijn altijd van een goede kwaliteit en de prijzen zijn betaalbaar. Als ik iets een een webshop bestel zit daar vaak standaard een lipstick tussen. Na enkele bestellingen te doen heb ik dus al een mooie lipstick stash en daar zitten deze 4 lipsticks van W7 tussen. Omdat ik besefte dat ik hier eigenlijk nog helemaal geen review over geschreven had, werd dat dus wel eens tijd. Dus vandaag deze vier mooie lipsticks van W7.


Behalve de eerste lipstick leunen de andere drie naar de roze/nude kant. Dat zijn dan ook mijn favoriete kleurtjes. De eerste is eerder een paarse shimmer lipstick. Niet te uitdagend, maar toch net iets anders dan ik gewoonlijk gewend ben. 
     Kir Royale        –             Suede           –             Cashmere            –          Pink Shimmer
Kir Royale
Zoals ik eerder al zei is dit eerder een paars shimmer kleurtje en net iets anders dan wat ik normaal koop. Maar ik ben er wel blij mee, het is een draagbaar kleurtje dat ik toch best mooi vind. De lipstick smeert heel makkelijk uit en de kleur neemt goed op. 
Suede 
Hoewel hij op de foto iets naar het roze gaat, is hij eerder een lichtbruin-nude kleurtje. Misschien zelfs net iets té nude voor mij. Ik gebruik hem meestal om, over een lipstick dat te opvallend is, over te smeren. Wel smeert de lipstick makkelijk uit en neigt de substantie zelfs al wat naar de matte kant. 
Cashmere
Cashmere is een mooi roos kleurtje. Fijn voor een nude look, of om te gebruiken als je ogen sterk zijn opgemaakt. Cashmere heeft een subtiele glans over hem heen en de kleur smeert ook makkelijk uit. 
Pink Shimmer
De naam zegt het zelf al, deze lipstick bevat veel shimmer, maar voor de rest eigenlijk maar weinig kleur. Pink Shimmer is mijn minst favoriete van de vier. Wel is deze lipstick goed om te gebruiker boven een ander kleurtje waar je shimmer aan wilt geven. 
W7 heeft me weer niet teleurgesteld met deze lipsticks. De kleur blijft best goed zitten, maar na eten of drinken moet je wel even bijwerken. Ze smeren alle vier goed uit een de kleur pakt wel goed aan op je lippen.

Je kunt deze lipsticks kopen in verschillende webshops (waaronder makeupmusthaves) voor €2,99.
Volg:

15 Reacties

 1. 12 oktober 2016 / 08:04

  Mooie, subtiele kleurtjes. Cashmere vind ik vooral erg mooi!

 2. 12 oktober 2016 / 08:23

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 3. 12 oktober 2016 / 08:24

  Wat een mooie kleuren, vooral de tweede!

 4. 13 oktober 2016 / 11:28

  Voor die prijs vind ik het niet erg om bij te werken. Cashmere en Suede vind ik prachtig. Ik heb zelf nog geen ervaring met W7 lipstick, wel oogschaduw.

  • 20 oktober 2016 / 14:22

   Ik heb ook wat oogschaduw van W7, ben er wel blij mee 🙂

 5. 14 oktober 2016 / 06:33

  Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht maar ik vind de Suede kleur echt héél erg mooi. Ik hoor er trouwens ook telkens goede dingen van, zeker met die prijs! Ik hou alleen niet van zo van bijwerken (lees: ik vergeet de helft van de tijd m'n lippenstift mee te nemen, laat staan re-applyen) dus ben ik voorlopig verknocht aan Urban Decay lipsticks die echt waanzinnig goed blijven zitten.

  • 20 oktober 2016 / 14:24

   Heel herkenbaar hoor, ik vergeet ook vaak mijn lipstick mee te nemen. Maar ik hou wel heel erg van de zoektocht naar een goed budgetproof product, dus Urban Decay zit net wat te hoog met hun prijzen. Ik heb wel al heel vaak goede dingen over UD gehoord, vooral hun oogschaduw spreekt me erg aan!

 6. 15 oktober 2016 / 10:54

  Ik vind ze allemaal eigenlijk erg mooi. De suede staat wat 'kil', past niet zo bij je huidsleur wellicht? Maar je kan alle kleuren goed hebben. Leuke post!

  • 20 oktober 2016 / 14:25

   Daar kan je wel eens gelijk in hebben! 😉

 7. 17 oktober 2016 / 14:37

  Wauw gaaf! Ik vind ook dat je ze erg mooi gefotografeerd hebt met die herfstblaadjes 🙂

 8. 20 oktober 2016 / 11:07

  Suede en Kashmere zien er prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *