Mijn Verjaardag Wishlist

Iedereen krijgt dezelfde vraag als je bijna jarig bent: ‘wat wil je voor je verjaardag?’. Vaak vind ik het heel moeilijk om hier op te antwoorden. Meestal als ik echt iets wil, kan ik niet wachten en koop ik het lekker zelf en ik heb ook gewoon al zoveel. Maar dat is natuurlijk geen antwoord op die vraag. Dus probeer ik rond mijn verjaardag toch altijd een kleine wishlist te maken.Op mijn wishlist van dit jaar staan veel verschillende dingen. Enkele kleine spulletjes die makkelijk zijn te kopen, maar ook een paar dure spullen waarvoor ik natuurlijk zal moeten sparen. Dat is natuurlijk een mooie hint naar gewoon wat zakgeld. Benieuwd wat er op mijn lijstje staat?

1. Het boek Judas van Astrid Holleeder ♥  Hier hoorde ik onlangs wat over en het sprak me meteen aan. 
2. Badproducten bij de webshop watmaaktjemooi.nl  ♥ Ook op deze website kwam ik toevallig terecht en kreeg ik meteen heel veel zin om een bestelling te plaatsen. 
3. Yankee Candle Votive geuren. ♥ Over dit merk heb ik al zovéél goeds gehoord dus zou ik een keertje heel graag zelf een kaars hiervan aansteken.
4. Haarelastiek armband. ♥ Ik draag ALTIJD een elastiek rond mijn arm. Niet zo mooi en stijlvol maar wel heel praktisch. Deze armband bied meteen een oplossing voor dat probleem, want zo ziet het er wel mooi uit. 
5. Adidas original sneaker.♥  Ik heb gewoon dringend eens nieuwe sneakers nodig. Ik heb eigenlijk nog maar 1 paar sneakers waarmee ik elke dag ga werken. Maar die zijn echt wel eens aan vervanging toe. En adidas heeft vaak hele mooie schoenen op gebied van sneakers.
6. GoPro Hero 4. ♥  Ik heb een aantal maanden geleden een eerste vakantievideo gemaakt (Bekijken) en dit vond ik echt héél leuk om te doen. Wel kon ik met mijn camera niet in het water, wat ik heel jammer vond. Maar met deze GePro zou dat wel mogelijk zijn, dus staat deze ook mooi op mijn wishlist. 
7. Snow Fairy Shower Gel van Lush. ♥ Opnieuw een product waar ik al jaren benieuwd naar ben. De geur klinkt altijd zo goed! 
8. Zwarte Faux Fur Mantel van New Look. ♥ Oké, eigenlijk heb ik al jassen genoeg, maar deze vond ik toch nog heel leuk. 
9. Lederen Burgundy tas van New Look. ♥ Een nieuwe grote tas kan ik eigenlijk wel eens gebruiken en deze van New Look vind ik erg mooi. 

 

Volg:

13 Reacties

 1. 26 november 2016 / 12:28

  Leuke wishlist! Ben ook wel benieuwd naar dat boek, heb er hele rare verhalen over gehoord.

 2. 26 november 2016 / 14:09

  Die badproducten zien er heerlijk uit, doen me ook een beetje denken aan cake en ijs 😀 Hopelijk krijg je zo veel mogelijk moois voor je verjaardag! Die jas is trouwens ook pretty 🙂

 3. 26 november 2016 / 18:39

  Leuke wishlist! Dat boek lijkt mij ook interessant en die jas is gaaf! Binnenkort kan ik eindelijk aan de geur van een Yankee candle ruiken, ben zo benieuwd!

 4. 27 november 2016 / 13:34

  Mooie wishlist! Snow Fairy wil ik ook nog weer kopen, die is zo lekker.

 5. 27 november 2016 / 20:08

  Judas staat ook op mijn wishlist, lijkt me een gaaf boek!

 6. 29 november 2016 / 12:02

  Oeh die tas, onwijs mooi! En Judas ben ik ook heel nieuwsgierig naar, lijkt me een interessant boek. Xx

 7. 29 november 2016 / 12:04

  Leuke wishlisht heb je samen gesteld! Hopelijk krijg je ook je favoriete items!

 8. 29 november 2016 / 14:26

  Leuke wishlist, die sneakers blijven leuk! Heb er de afgelopen jaren wel een paar versleten 🙂

 9. 30 november 2016 / 18:14

  Mooi lijstje! Met badproducten maak je mij ook altijd blij. En de geur van Snow Fairy is echt hemels 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *