Mijn herfst playlist

Herfst playlist

Happy Fall ya’ll! Eindelijk is mijn favoriete seizoen weer aangebroken. Hoewel ik met volle teugen van de zomer heb kunnen genieten, (aangezien ik steeds fantastisch weer heb gehad tijdens onze staycation) heb ik toch weer ontzettend hard uitgekeken naar de herfst. Het weer dat wat kouder wordt waardoor je weer lekker dikke truien kunt aandoen, de natuur dat weer prachtig kleurrijk wordt, de open haard dat weer kan branden,… Net zoals met films heb ik ook bepaalde liedjes die ik elk seizoen opnieuw beluister. Het leek me daarom wel leuk om mijn herfst-playlist te delen met jullie. De herfst is een seizoen dat ik helemaal tot rust probeer te komen voordat de winter met de hectische feestdagen eraan komt. Daarom vind je in mijn playlist vooral lekkere rustige nummers.  Veel luisterplezier!

Herfst playlist

Liefs,

Laura

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *