Mijn favoriete outfits van Esprit

 

Vanaf de lente begint het bij mij steeds weer te kriebelen. De nieuwe kledingcollectie die in de winkels ligt en het mooiere weer dat de gelegenheid geeft om die kleding te dragen. Tijd om de leukste winkels en webshops eens door te gaan dus! Esprit heeft steeds een erg fijne en overzichtelijke webshop, daarom deel ik vandaag met jullie mijn favoriete outfit-combinaties!

Geruite Blouse

Geruite blouses (of hoe ik ze noem ‘houthakkers shirts’) vind ik helemaal geweldig. In mijn ogen geven deze blouses altijd een avontuurlijke en comfy indruk maar toch nog steeds stijlvol. Gecombineerd met de juiste schoenen en accessoires kun je hier zeker een leuke outfit mee maken. Ik doe deze geruite shirts dan ook het meeste aan in de lente en herfst.

Jurkjes

Vroeger had ik er een hekel aan, daarna begon ik het stilletjes te waarderen en nu hangt mijn kledingkast er helemaal vol ervan. Je raad het al, jurkjes! Esprit heeft echt enkele prachtige kleedjes in hun collectie hangen. De zwarte jurk is een erg soepel kleedje met elastische kant. Dit jurkje is natuurlijk voor wat meer chiquere gelegenheden waarbij pumps een must zijn. Het bordeaux jurkje daarentegen is al iets meer casual, maar oogt toch nog steeds erg leuk door de kraaltjes aan de kraag.

Topjes
Een andere leuke outfit dat ik tegenkwam was als eerste dit topje. Ik word er altijd vrolijk van als een shirt een franse tekst erop heeft. Dit doet me meteen denken aan Parijs, en god, wat zou ik hier graag nog eens naartoe gaan zeg! Met dit topje kun je lekker een stoere outfit mee maken. Dit dankzij de bad-ass broek en de leuke loafers, die trouwens weer helemaal in trend zijn deze zomer heb ik al gemerkt. 
Festivalachtig
Zoals ik- al vermeldde in een vorig artikel, ga ik deze zomer naar het festival Balaton! Het is dan ook meteen het eerste festival waar ik naartoe ga dat meerdere dagen duurt. Festivals vind ik steeds zo een heerlijke plaats voor niet alleen muziek en amusement, maar ook de outfits op festivals kunnen geweldig zijn! Ik wil natuurlijk niet uit de toon vallen en begin daarom ook zelf al wat te zoeken naar leuke en modieuze outfits om aan te doen. Deze leuke sandaaltjes vormen dan ook een fijne combinatie met het zebra-topje. 

Zon-zee-strand

Nog eventjes, nog heel eventjes en het is weer zover! Die heerlijke warme en lange zomerdagen, waarbij we opnieuw onze bikini’s kunnen bovenhalen en lekker bruin kunnen worden, komen eraan! Ik was over deze collectie best wel blij verrast want ik wist niet dat Esprit zo een leuk gamma aan strandkleding en gerelateerde accessoires had.

Je vind al deze leuke kleding, schoenen en accessoires bij esprit!

Volg:

30 Reacties

 1. 2 april 2015 / 12:40

  Heel leuk! Vooral het bordeaxrode jurkje vind ik echt awesome!
  xx

 2. 2 april 2015 / 14:21

  e sieraden vind ik echt indrukwekkend mooi, heel bijzonder om te dragen…het zwarte jurkje vind ik ook onwijs leuk!

 3. 2 april 2015 / 18:12

  super mooie outfits. Ik vind vooral die twee jurken super mooi.

 4. 2 april 2015 / 19:30

  De zonnebril uit de laatste collage en de beige laarsjes zijn mooi! Naar die zonnebril ga ik zelf ook op zoek, denk ik 🙂

 5. 3 april 2015 / 07:09

  Ik hou ook zoo van houthakkersblousjes en die loafers, ah.

 6. 3 april 2015 / 09:57

  Zoveel leuke dingen! Echt een geweldige inspiratie post, misschien moet ik toch nog maar eens langs gaan bij Esprit! XO

 7. 3 april 2015 / 11:48

  Wat een leuke items. vooral de kimono op de eerste foto <3

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 8. 3 april 2015 / 15:32

  Ooehh dat rode en zwarte jurkje vind ik erg mooi! 🙂

 9. 3 april 2015 / 16:00

  Wat een leuke items! Toen mijn moeder nog mijn kleding betaalde, shopte ik vaak bij Esprit. Nu vind ik het toch wel prijzig!

 10. 3 april 2015 / 18:22

  Wat een leuke outfits. Vooral dat zwarte jurkje met kant<3

 11. 4 april 2015 / 05:37

  Ah, leuke outfit inspi zeg, mooie items heb je uitgezocht! Nu wil ik echt shoppen daar, haha!

 12. 5 april 2015 / 15:23

  Ik ben ook echt fan van de houthakkers shirts! Mijn kast loopt stilaan ook over van al die kleedjes, haha!

 13. 6 april 2015 / 12:39

  Wat een leuke items allemaal! Esprit heeft altijd wel leuke kleding 🙂

  xxx

 14. 7 april 2015 / 18:35

  Die laatste collage is echt heerlijk haha. Lekker zomers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *