Mijn 5 beauty favorieten

Beauty favorieten; iedereen heeft ze en je weet ze ook graag van anderen. Althans, dat is bij mij het geval, uit de hoop dat ik er misschien wel een leuk nieuw product bij heb. In dit artikeltje deel ik mijn vijf beauty favorieten. En omdat ik student ben en het dus met de centjes van een studentenjob moet doen, zijn mijn favorieten in het algemeen lekker budgetproof!

Maybelline the rocket volume mascara

Over deze leuke mascara schreef ik onlangs al een artikel (klik hier). Sinds het gebruik van deze mascara gebruik ik zelden nog een andere. Hij maakt mijn wimpers langer en de korte haartjes zorgen ervoor dat mijn huid boven mijn ogen niet geraakt kan worden.

Essence longlasting lipliner

Essence vind ik in het algemeen een heel fijn budgetproof merk. Vroeger was ik al een grote fan van hun lippotloden en met hun “longlasting lipliners” is dat alleen maar erger geworden. Op dit moment is 05 lovely frappucino mijn lievelings.

Zoeva Cocoa Blend oogschaduw palette

Ook hier kwam onlangs een artikel van online (klik hier). Het palette heeft warme, diepe kleuren waarmee meerdere mooie looks te creëren zijn. Niet zo gek dat ik dus helemaal weg ben van dit palette.

Hema eyeliner

Dit is mijn favoriete eyeliner tot nu toe. Ook over deze eyeliner schreef ik al enkele jaartjes geleden een review (klik hier). Ik heb al vele andere eyeliners geprobeerd maar deze blijft gewoon voor mij het beste. Hij is handig in gebruik, blijft de hele dag zitten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook al gebruik ik grijs en zwart het meeste.


Essence stay all day Concealer

Het tweede product van Essence in dit lijstje, maar zoals ik zei vind ik dit gewoon een leuk en goedkoop merk. Ik heb van mezelf al wat donkere kringetjes onder mijn ogen dus dit product is helemaal perfect. Door het kwastje kun je het makkelijk aanbrengen en met mijn wijsvinger blend ik het mooi uit. Mijn donkere kringetjes zijn al snel verstopt en ik zie er een heel stuk frisser uit!

Volg:

21 Reacties

 1. 25 januari 2016 / 14:27

  Het Cocoa Blend palette van Zoeva staat nog steeds op mijn wish list, zo mooi!

 2. 25 januari 2016 / 17:14

  Het zoeva palette zou bij mij ook hoog staan als ik m had maar hij ziet er zo mooi uit.

 3. 25 januari 2016 / 17:30

  Gaaf! Wat een prachtig palette is dat zeg, I'm in love!! Haha <3

 4. 25 januari 2016 / 17:34

  Mooie favorieten! Het palette van Zoeva lijkt mij erg mooi!

 5. 25 januari 2016 / 17:52

  Mooie producten! Vooral dat Zoeva palette, maar volgens mij weet je dat inmiddels wel van me, haha!

 6. 25 januari 2016 / 21:01

  Prachtige favorieten!
  Het Zoeva palette lijkt me zo mooi <3

 7. 25 januari 2016 / 21:01

  Zo zijn er inderdaad ook een paar items waar ik steeds weer bij terug kom, ik probeer wel eens wat nieuws uit, maar geef mij maar het oude vertrouwde. Hema vind ik ook fijne spulletjes hebben!

 8. 26 januari 2016 / 08:53

  Zoeva Cocoa Blend oogschaduw palette ik kan me heel goed voorstellen dat je dat vind, andere producten ken ik niet zo goed, maar als ik zo'n favoriet artikel lees maakt het mij altijd nieuwsgierig naar al de producten om eens zelf te gaan proberen. 🙂

 9. 26 januari 2016 / 09:12

  De Hema eyeliner ziet er goed uit. Het Zoeva palette is ontzettend mooi!
  XOXO esmee

 10. 26 januari 2016 / 12:25

  Hele mooie favorieten! Dat ZOEVA palette vooral. Hema heeft een hele fijne eyeliner inderdaad!

 11. 26 januari 2016 / 21:45

  oejoei, wat een prachtige palette, ook al zijn het niet helemaal mijn kleurtjes, tjonge wat is hij fotogeniek…

 12. 27 januari 2016 / 09:14

  Dat palette blijft zo mooi om naar te kijken hihi! En die mascara klinkt ook veelbelovend! Ik moet eerst nog even mijn Pupa mascara opmaken (deze is ook onwijs fijn), maar misschien dat ik dan weer een nieuwe ga proberen 🙂

 13. 27 januari 2016 / 19:32

  Deze concealer was ik helemaal vergeten! Dit was vroeger echt mijn favoriet. Grappig dat hij nog steeds bestaat! En dat palette, wauw!

 14. 28 januari 2016 / 12:12

  Leuk artikel! Dat palette ziet er prachtig uit!

 15. 29 januari 2016 / 17:56

  De concealer en longlasting lipliner van essence heb ik ook! Inderdaad hele fijne producten!

 16. 15 februari 2016 / 20:37

  Ik gebruik zelf de concealer van essence ook, zo fijn <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *