Maxfactor Lipfinity Lasting lip tint

Teveel is teveel, of soms ook niet, want mijn lipstash blijft maar groter worden. Toch kon ik deze Maxfactor lipstiften maar moeilijk laten liggen omdat ik er best benieuwd naar was. Een lipproduct in echte stiftvorm had ik dan ook nog niet in mijn bezit. Even later stond ik er dus al mee aan de kassa om ze mee naar huis te nemen. Een review ervan op mijn blog kon dus ook niet ontbreken.

De zwarte verpakking met de kleur van de lipstift als dop en op het uiteinde vind ik mooi en handig. Ook de letters dat er in het goud opstaan vind ik leuk. De verpakking is in mijn ogen dus geslaagd.

De kleurtjes lijken mij op het eerste zicht erg mooi met leuke variatie. De kleur lijkt ook met de verpakking van de lipstift te matchen.

                          02 Mystical Mauve                                 04 Berry Burst                                  06 Royal Plum

Beelden zeggen zoals altijd meer dan woorden. De swatches zagen er best veelbelovend uit maar Mystical Mauve en Berry Burst blazen me niet omver als ze op mijn lippen zijn aangebracht. Enkel van Royal Plum ben ik onder de indruk. Maar op mijn lippen lijkt de kleur heel anders dan de swatch op mijn arm. Toch vind ik het nog steeds een mooi kleurtje. Deze trio kan je niet apart kopen maar zit samen verpakt. 
Verkrijgbaar bij Action voor €5,99.
Volg:

13 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / 15:58

  Voor de ACtion vind ik het nog van prima kwaliteit. Wel jammer dat ze niet apart verpakt zitten.

 2. 14 oktober 2015 / 16:32

  wauw, ik vind dit een mooi trio ♥ (gauw langs de action) xx

 3. 15 oktober 2015 / 16:53

  Ze zien er erg leuk uit op het plaatje, en goedkoop idd van de Action! Tof! X Mila

 4. 15 oktober 2015 / 19:17

  wel jammer dat je ze niet apart kunt kopen, want Royal plum vind ik wel heel erg mooi…maar voor die prijs hoef je ze ook weer niet te laten liggen, dacht ik zo…echt leuk!

 5. 16 oktober 2015 / 08:07

  Royal Plum is prachtig, knalt goed. Fijne review!

 6. 16 oktober 2015 / 09:49

  Ik vind Royal plum heel mooi, de andere 2 vind ik iets te shinend naar mijn smaak.

 7. 16 oktober 2015 / 14:07

  Ik ben vooral onder de indruk van Royal Plum! Moesten ze apart te koop zijn, had ik die zeker gekocht! Het zijn de andere kleurtjes die me tegenhouden…

 8. 16 oktober 2015 / 20:02

  Ik vind de kleurtjes op je lippen best wel tegenvallen. Ik had na je swatches wel meer van verwacht. Royal Plum vind ik het mooist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *