Maart in een notendop

Byebye maart en welkom april! Hoewel ik uitkijk naar april is ook maart voorbij gevlogen. Ik had enkele leuke uitstapjes, maar vooral op school was het erg druk. Een groepswerkje van hier, een presentatie van daar, nog een opdrachtje erbij,…. Je snapt het al, veel schoolwerk. Daarom is deze Diary ook niet zo groot, foto’s van school zijn dan ook niet altijd zo heel interessant. Toch wou ik deze maand niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus hier is’ie dan toch. Mijn Mobile Diary van Maart!

Op 7 maart was het de verjaardag van een vriendin en dit gingen we allemaal samen op restaurant vieren, met een leuk verrassingsfeestje achteraf. Als dessertje nam ik mijn lievelingsdessert, een dame blanche. En wauw wat een stuk hé! Hoewel ik hem niet helemaal heb opgekregen, was hij wel super lekker!

Ik ging langs de Hema en kocht daar drie leuke notitieboekjes, een paar oorbellen en een rode lipstick.

Het weekend van de 15de was het canaval in Halle! Dit is echt super populair is in de buurt. Ik ging dit jaar verkleed als Leopard.

Zoals ik zei was maart vooral gevuld door school. Sinds kort zijn we begonnen met een nieuw groepswerk waarbij we een nieuw, fictief magazine moeten ontwerpen. Ik heb geluk gehad dat ik in een leuk groepje met een leuke coach ben terechtgekomen waar al eens gelachen wordt. In bovenstaande foto tekende we onze leerkracht aan het bord waarvan een foto werd gemaakt en naar hem werd getweet (vind je tussen mijn tweets terug). Hier kon hij, gelukkig, mee lachen. 

Lieve Dolly  ♥

Omdat we best ver van elkaar weg wonen spraken we vroeger niet zo vaak af. Maar sinds we beiden ons rijbewijs hebben maken we hier optimaal gebruik van en spreken ik en een vriendin veel regelmatiger af. Hier ben ik echt heel blij mee!

Lekker restaurantje ontdekt met Julie in Brussel waar we beiden een stukje pizza aten.

*Zucht* het is altijd even bitterzoet om afscheid te nemen van dit bedrag maar gelukkig is het voor een goed doel. Ik ga namelijk in juli naar het festival Balaton in Hongarijë! En hiervan moest het voorschotje deze maand worden betaald. Gaan jullie deze vakantie naar een festival?
Ook ging ik nog eens langs in de H&M en de New Look en kocht daar onder andere deze accessoires. De rest zien jullie vanzelf wel voorbij komen in een shoplogje binnenkort.
Zo en dit was mijn maandje alweer! 
Volg:

17 Reacties

 1. 29 maart 2015 / 14:29

  Leuke foto's! Fijn he, die HEMA boekjes.. Ik heb er ook een hoop.

 2. 29 maart 2015 / 16:13

  oef die dame blanche zag er mega heerlijk uit….je hebt een leuk overzichtje gemaakt, wat leuk dat je naar een festival in Hongarije gaat…( dat is een heel goed doel voor je centjes! )

 3. 29 maart 2015 / 17:58

  Wat een leuke foto's! Dolly poes ziet er heeeel schattig uit, haha!

 4. 30 maart 2015 / 08:47

  Wat een heerlijke en gezellige foto's om te zien! En die dame blanche, yummm…

  xxx

 5. 30 maart 2015 / 10:06

  Wat een leuk overzicht 🙂 Dat toetje ziet er overheerlijk! Hema heeft altijd super leuke dingen 🙂

 6. 30 maart 2015 / 16:48

  Leuke foto's! Wat tof dat je in het buitenland naar een festival gaat!

 7. 31 maart 2015 / 20:04

  wat een leuke maand maart heb je gehad.
  Wat was je super mooi als Leopard.
  Super lekker dame blanche, ik zou het ook niet gans op krijgen 🙂

 8. 1 april 2015 / 05:56

  Ah, die hema spullen, wat leeeeeeeuk! Hema is zo leuk tegenwoordig.

 9. 1 april 2015 / 13:22

  Aah je was echt super leuk verkleed! En die foto van je kat! TOO CUTE! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *