Life With Laura Week 33

Hoi lieve allemaal, we zijn weer zondag en dat betekent mijn wekelijkse ‘Life With Laura’ artikeltje. De afgelopen week was ik weer mijn lompe-zelf, dacht ik dat een geluksbrenger-beeldje een mislukte kikker was en kreeg ik een cadeautje van mijn lieve vriend.

Maandag was het voor mij en mijn vriend ons laatste dagje aan zee. In de ochtend gingen we naar een rommelmarkt. Ook gingen we langs de bakker waar we deze lekkere bananentaart meenamen voor ’s middags bij de koffie. Hierna gingen ik en mijn vriend naar Auchamps, dit is een grote winkel in Frankrijk. Omdat er veel dingen in Frankrijk goedkoper zijn doen ik en mijn vriend dit wel vaker als we aan zee zijn. Daarna gingen we rustig terug naar huis.

Mijn vriend en ik houden enorm van kaarsen en lekkere geuren. Op de rommelmarkt maandag kwamen we een kraampje tegen met verschillende soorten wierook. We besloten wat geurstokjes te kopen en kochten er ook dit plankje bij. Ik dacht eerst dat het beeldje een mislukte kikker was, maar het bleek een yogiman te zijn, wat een geluksbrenger is *oeps* haha. Mijn vriend en ik vonden het uiteindelijk wel leuk en namen dit ook mee. Sinds maandag doen we elke avond trouw een stokje branden. We zijn er echt dol op!

Dinsdag waren we een beetje ongerust omdat onze kat niet meer was thuisgekomen. Na wat zoeken en vragen aan de buren vonden we deze lieverd eindelijk in de tuin van een buur. We brachten haar dus terug naar huis en konden eindelijk met een gerust hart van onze dag beginnen genieten.

Dinsdagavond gingen we samen met mijn ouders bij de buren eten. Dit was eerst niet gepland, maar we hadden samen al hadden een glaasje gedronken als aperitief en toen we erachter kwamen dat we allemaal apart pasta gingen eten besloten we gewoon alle verschillende pasta op tafel te zetten en gezellig samen te eten.

Woensdag moest ik normaal werken maar omdat ik natuurlijk weer niet-normaal-lomp ben geweest, ging dit niet door. De avond ervoor had ik mijn teen namelijk heel hard gestoten tegen de tafel  (zoals ik zei, super lomp) en doordat mijn studentenjob bestaat uit heel de dag rondlopen ging dit niet door de pijn. Nee, ik ben niet heel kleinzerig, maar de pijnlijke details van het *teenstoten* bespaar ik jullie liever haha.

Ik bleef, afgezien van mijn bezoek aan de dokter, woensdag dus de hele dag thuis. Desondanks maakte ik er wel een hele productieve dag van. Zo maakte ik maar liefst foto’s voor 7 artikeltjes! Er komt dus heel wat jullie kant op binnenkort!

Verse aardbeitjes! Hier ga ik iets heel lekkers mee maken dat je binnenkort kan lezen in een artikeltje!

Vrijdag werkte ik en kreeg ik, toen ik thuiskwam, lelies van mijn lieve vriend. Ik ben heel benieuwd naar de kleur als ze beginnen met bloeien.

Ook zaterdag was een werkdagje. Ik heb altijd zo ontzettend veel mee! Als eerste mijn basic-spullen zoals agenda, geld en telefoon maar ook mijn eten en drinken en reserve schoenen. Ik sta een hele dag op mijn voetjes dus die kunnen na een tijd wel eens pijn beginnen doen. Dus dan trek ik mijn Fancy glitter slippers aan haha! Mijn tas lijkt wel eens valies soms.

Zondagochtend werd ik wakker bij mijn vriend. Ik ben gek op de komkommer gezichtsdoekjes die ik daar heb liggen. Heb ik ooit eens gekocht bij de Primark. Mijn Oilily parfum heb ik daar ook liggen maar is bijna op. Ik heb hem dan ook al sinds ik 14jaar ben, maar ben er altijd heel spaarzaam mee geweest.

Zondag bleven ik en mijn vriend lekker binnen omdat het regende. Hij keek wat naar de voetbal en ik speelde met zijn überschattig hondje en typte dit artikeltje. Vanavond eten we hier nog en daarna gaan we terug bij mij thuis om een filmpje te kijken en te slapen.


Hoe was jouw week?

Volg:

9 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 07:15

  Hoi, ik ben weer helemaal terug van Australië, klaar om weer heel wat blogs te lezen!
  En oh, wat een leuke laatste foto!

  • 23 augustus 2016 / 14:33

   Fijn! Hopelijk komen er enkele artikeltjes over je reis online, ben ik heel benieuwd naar! Liefs

 2. 22 augustus 2016 / 07:37

  Hahaha, mislukte kikker… 🙂 Mijn wierookstokjes zijn bijna op, moet er eens nieuwe kopen. Die bananentaart ziet er lekker uit.

 3. 22 augustus 2016 / 10:59

  Super leuke foto's. Het hondje van je vriend is inderdaad té schattig. Aaaw 🙂 En die Oilily parfum. Zalig! Die gebruikte ik vroeger ook zo graag. Heerlijke geur!

 4. 22 augustus 2016 / 20:20

  Ah, wierook: zo lekker! Ik krijg er spontaan zin in. En wat een lieve diertjes <3! En veel beterschap met je teen. Vervelend 🙁

  • 23 augustus 2016 / 14:32

   Dankje! Ondertussen gaat het al veel beter hoor!

 5. 22 augustus 2016 / 21:36

  Super leuk om te zien en ik heb nu ook zin in aardbeien hihi. Ik ben benieuwd wat je er mee gaat maken!

  • 23 augustus 2016 / 14:31

   Het artikeltje van de aardbeitjes komt normaal vrijdag online! 😉

 6. 23 augustus 2016 / 18:25

  Wat een leuke foto's! Die bananentaart ziet er echt te lekker uit!

  Liefs,
  Dascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *