Life update

Laura Noella

Hoi allemaal!
Hé hé, dat is even geleden.
In het laatste anderhalf jaar is er wel wat veranderd in mijn leven waardoor een kleine life update wel even noodzakelijk is.

Als eerste ben ik mama geworden!
Ons zoontje Matteo werd geboren op 9 mei 2021 en dit is meteen de grootste reden waarom bloggen even naar de achtergrond verdween.
Ik besloot me even helemaal te richten op mijn gezien en alles dat bij dit nieuwe leventje komt kijken.
We hadden het geluk een ontzettend vrolijk en makkelijk ventje te hebben dat net zo graag slaapt als zijn mama (Hallelujah). Maar ondanks dat was er gewoon even geen ruimte voor het bloggen.

Ook de corona was hier een spelbreker. Zoals bij iedereen gebeurde er niet veel op sociaal vlak, ik was wat inspiratieloos en ook nog eens zwanger. Ondanks dat ik zwanger was tijdens de pandemie heb ik wel van mijn zwangerschap kunnen genieten. Doordat iedereen thuis moest blijven kon ik wat extra rust nemen. Het thuiswerk was meer dan welkom want ik was ontzettend moe.
Even pauze hier dus. Aangezien ik enkel artikels wil plaatsen waar ik 100% achter sta en niet enkel omdat er iets ‘moet’ gepost worden.

Nu we echt een goed ritme te pakken hebben én mijn lievelingsseizoen er binnenkort aankomt (Hallo herfst! Wat heb ik je gemist) is de inspiratie er ook opnieuw.
Ik maak veel nieuwe receptjes, we maken leuke uitstapjes, kortom genoeg om te delen en ik heb er weer zin ik!
Er zullen wel enkele kleine dingen veranderen nu ik mama ben. Zo zullen er wel enkele momhacks langskomen of leuke uitstapjes met kids aangezien dit hoofdstuk in mijn leven nu eenmaal is aangebroken. En zoals altijd staat mijn blog zo kort mogelijk bij mijn leven zoals het is.

Voor de gelegenheid heb ik een instagram account aangemaakt voor deze blog waar ik ook enkele extra dingen zal delen. Vind je dit leuk? Dan kan je me hier volgen!

Liefs,
Laura

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.