Kapsel: van lang naar kort

Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en ben van lang haar naar kort geswitcht. Mijn haar was helemaal kapot, niet enkel aan de punten, maar in mijn nek was de helft zelfs afgebroken. Ook was het heel droog en zelfs met al de professionele producten dat ik heb uitgeprobeerd kwam er geen verandering in. Ik had eerst met mezelf een afspraak gemaakt dat ik mijn haar pas kort zou laten knippen in de zomer, dit vind ik net iets fijner met warm weer. In de winter is lang, dik haar net een pluspunt. Maar mijn haar liet het niet toe, het moest geknipt worden.

Dus zondag kwam de kapper langs en knipte er een flink stuk van af. Het is ontzettend wennen want terwijl vroeger mijn haar braaf achter mijn schouders en oren bleef hangen, komt het nu sneller voor mijn ogen terecht als ik mij buk om bijvoorbeeld iets te lezen of mijn huisdieren een snelle aai te geven. Waar ik blij voor ben is dat het lichter voelt en gelukkig ook weer helemaal gezond. Ook vind ik het leuk dat door het knippen mijn licht blond er bijna helemaal uit is en mijn natuurlijk blond haar stilaan begint terug te komen. Doordat het lichtere blond er bijna uit is gegroeid heb ik net een soort ombre effect in mijn haar wat ik wel mooi vind!

Alhoewel ik veel positieve reacties heb gekregen van mijn omgeving, is dit toch niet de lengte dat ik vanaf nu wil. Ik zit nu al te duimen dat mijn lange haar snel terug groeit en hopelijk deze keer goed gezond blijft. Tot dan zal ik het moeten doen met kort haar of mijn extensions die ik gelukkig nog achter de hand heb.

Quote: Sometimes you have to fall, before you fly.

Volg:

32 Reacties

 1. 28 januari 2014 / 13:32

  Ik vind je nieuwe kapsel mooi! Laatst heb ik ook een dikke 10 cm van mijn haar moeten laten knippen omdat het helemaal stuk was. x

 2. 28 januari 2014 / 14:41

  Staat je heel goed! Enkele jaren geleden ook eens laten doen en was er ook heel blij mee! x

 3. 28 januari 2014 / 15:56

  Dit korte haar staat juist hartstikke leuk! Dat Ombre effect is inderdaad heel erg mooi.

  xx Bella

 4. 28 januari 2014 / 16:11

  Je nieuwe kapsel staat je echt mooi!

 5. 28 januari 2014 / 18:53

  Het staat je erg leuk! 🙂 Ik snap wel dat je liever langer haar hebt, maar dit staat je ook heel mooi en beter gezond haar dat iets korter is dan ongezond lang haar toch?

 6. 28 januari 2014 / 19:21

  Waarom er ook dode puntjes bestaan.. Het staat je heel fris zo'n korte coupe! Liever kort en gezond, dan lang en stro-achtig.

 7. 28 januari 2014 / 19:51

  Ik vind het je erg mooi staan, past goed bij je!

 8. 28 januari 2014 / 21:38

  Ik vind het dat het goed bij je past meid! Staat je leuk!

 9. 29 januari 2014 / 15:18

  Kort haar staat je super goed! 🙂 Echt heel leuk! De kleur van je haar is ook prachtig!

 10. 29 januari 2014 / 19:51

  Oh wow, staat je echt super. Ik ben onlangs ook van lang naar kort gegaan en heb er nog geen seconde spijt van gehad!

 11. 30 januari 2014 / 19:38

  Het staat je heel leuk! Ik heb het toevallig ook pas kort geknipt. Vond het heel eng haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *