Hexagon in je interieur

Hexagon

Begin dit jaar heb ik ons toilet en de gang een kleine make-over gegeven. In de gang waren de muren nog wat kaal dus zocht ik hiervoor een leuke opvulling. Op Pinterest had ik al vaak interieurs zien voorbijkomen waarin foto op Hexagon worden gebruikt.

Dit leek me wel wat omdat je zelf de foto’s op de Hexagon kan kiezen. Je kan dus kiezen voor een persoonlijke foto, maar ook een leuke quote of eerder een kunstzinnige prent. Mij leek het vooral een leuke manier om foto’s om een originele manier aan de muur te hangen. Zo krijgt je interieur toch wat persoonlijks zonder foto’s in kadertjes aan de muur te hangen. Het leuke hieraan is dat je de Hexagon in de toekomst altijd kan laten uitbreiden. Je kan beginnen met 5 Hexagon foto’s maar als je na enkele maanden terug wat leuke foto’s hebt kan je opnieuw foto’s bijbestellen en erbij hangen.

Hexagon

Ik heb deze Hexagon besteld bij Fotocadeau. Op dit moment geeft Fotocadeau grote kortingen op verschillende producten. Zo kan je een foto op muurcirkel en alle Muchopix (Hexagon, cirkels, squares) bestellen met een korting van 50%.

♥ kortingscode muurcirkels: MC50
♥ kortingscode Muchopix: MP50

Liefs,
Laura

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 5 juni 2020 / 17:45

    Wat een leuk idee van die ‘home sweet home’. Ik heb ook hexagons mogen bestellen en ik ben er ook heel blij mee. Het is toch eens iets anders dan een canvas ofzo hè.

  2. 8 juni 2020 / 12:18

    Vind ik ook super leuk en mooi. Ik zelf zou dat doen als mijn zolder is verandert naar mijn werkplaats. Dan vind ik dat super leuk om daar te hebben.
    Super prachtig de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *