Herinnering op canvas

Herinnering op canvas

Toen ik onlangs de kans kreeg een foto op canvas te zetten heb ik even moeten nadenken welke foto ik er graag wou opzetten. Ik dacht aan de laatste jaren en wat echt een belangrijke mijlpaal was. En toen kwam ik op de bovenstaande foto. Dit was een van de foto’s die we gemaakt hebben toen we besloten hadden om te gaan samenwonen, nu al langer als een jaar geleden! Wat vliegt de tijd toch…

Herinnering op canvas

Deze canvas is op formaat 30×40, wat een heel fijn middelgroot formaat is. De website van fotofabriek.nl was heel handig in gebruik. Wat ik ook erg goed vond was dat de website aangaf wanneer een foto niet van al te beste kwaliteit is en hierdoor de canvas dus minder kwaliteitsvol kan zijn. Hierdoor heb je nog de kans om voor een andere foto te kiezen die misschien wel betere kwaliteit heeft.

Ik ben heel erg blij met deze canvas en heb ook al vaak complimentjes gehad van vrienden die op bezoek kwamen. Ik heb besloten hem in de keuken te hangen. Boven onze whiteboard waar ik en mijn vriend vaak leuke berichtjes achterlaten voor elkaar. Het geeft ook weer iets meer huiselijke sfeer in onze keuken.

Groetjes,
Lauraherinnering op canvas

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *