Foto cadeau van Webprint

Onlangs was het moederdag en zoals altijd zocht ik weer naar het perfecte cadeautje. Elk jaar is dit een zoektocht, omdat ik telkens iets anders wil doen. Zelf ben ik dol op fotograferen en heb ik door de jaren heen al enkele mooie foto’s kunnen verzamelen. Niet enkel natuurfoto’s, maar ook gewoon leuke foto’s van familie en vrienden. Dus toen ik onlangs terechtkwam op de website van webprint wist ik meteen wat ik ging doen.


Het werd dus een leuke fotoboek, met allemaal leuke foto’s in van mijn mama, ons gezin en de rest van de familie. In de tijd dat we nu leven heeft iedereen veel foto’s, maar toch drukken we ze zelden af. Foto’s kunnen een grote emotionele waarde hebben en om dan enkele daarvan samen te zien in een fotoboek,vind ik heel fijn.

(Memories: ik als 10jarige en mama ♥)

Ik had wat bang van het ingewikkelde werk om een fotoboek samen te stellen op het internet. Maar gelukkig bleek ik hier helemaal verkeerd in te zijn. Webprint heeft een heel overzichtelijk systeem ontworpen, wat het makkelijk maakt om een fotoboek te maken. Ook heb je verschillende fotoboeken waaruit je kan kiezen. Zo heb je een staand, liggend of vierkant model. Of kan je kiezen uit basispapier, fotopapier en glanzend fotopapier, zelfs de kaft kun je kiezen! Wat ik ook heel leuk vond ik is dat je ook de mogelijkheid hebt om leuke tekstjes te plaatsen in het fotoboek.

Het bestellen ging door de leuke website heel vlotjes en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik wist zo precies wanneer mijn bestelling was verzonden. Fijn!
Ik ontving mijn bestelling binnen de 14 dagen, wat ik best snel vind aangezien ik in België woon en het een Nederlandse webshop is. Ik vond het fotoboek uiteindelijk in de brievenbus, in een goed beschermd laagje plastic en daarrond een kartonnen doos.

Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand, of wil je gewoon graag zelf je foto’s in een fotoboekje zien? Webprint is een aanrader. Ik ben zelf studente en dus heel budgetproof gericht, maar gelukkig heeft Webprint erg redelijke prijzen. Behalve fotoboeken bieden ze trouwens ook canvas foto’s, foto’s op hout en het afdrukken van foto’s aan.

Wat was jullie moederdag cadeautje?

Volg:

23 Reacties

 1. 17 mei 2015 / 18:43

  Lijkt me een heel leuk cadeautje voor moederdag 🙂 Ik ga de website in mind houden 🙂

 2. 17 mei 2015 / 18:52

  Wat een onwijs gaaf kado…Webprint heeft echt leuke en mooie spulletjes…

 3. 17 mei 2015 / 22:46

  Wat een gaaf cadeau! Leuk dat je dit hebt gegeven, een speciaal cadeau wat blijft.

 4. 18 mei 2015 / 06:06

  Wat een mooi cadeau! Dit is zeker een blijvend cadeau en ik vind het heel mooi dat je hebt afgewisseld tussen foto's en een gedichtje! Zo persoonlijk, echt heel mooi!

 5. 18 mei 2015 / 19:41

  Wat persoonlijk en origineel. Weer eens wat anders dan de bos bloemen.

 6. 18 mei 2015 / 19:45

  Echt een heel tof cadeau! Ik heb ook zo'n album cadeau gedaan voor mijn bomma, die is er nog steeds wild van!

  X Sara

 7. 20 mei 2015 / 15:27

  Foto's hebben voor mij een emotionele waarde, een fotoboek is dus altijd leuk om te krijgen en om eens in te bladeren! Die foto van jou met je mama is trouwens super!

 8. 21 mei 2015 / 18:08

  Wat een super lief cadeau! Mijn moeder vind dit soort dingen altijd prachtig om te krijgen.

 9. 21 mei 2015 / 18:09

  Wat een super lief cadeau! Mijn moeder vind dit soort dingen altijd prachtig om te krijgen.

 10. 23 mei 2015 / 16:51

  Wat een super leuk en lief cadeau! Was je moeder er erg blij mee? 🙂

  xxx

  • 23 mei 2015 / 23:51

   Ja ze was er heel blij mee! Ik denk dat heel de familie dit boekje al eens bekeken heeft, haha 😉 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *