Fijne momenten van afgelopen week

Hoi allemaal! De afgelopen week was niet zo speciaal maar had ik wel een heleboel fijne momentjes. Een post vol met positiviteit dus om jullie week goed te beginnen!

♥ Woensdag ontdekte ik een nieuwe make-up winkel in Brussel!  Ook een nieuw merk trouwens, ‘Wycon’ kende ik nog niet. Er was ook meteen een leuke kortingsactie; 3 nagellak voor €6, terwijl één lakje normaal €3,99 kost. Natuurlijk heb ik daar maar meteen gebruik van gemaakt 😉

♥ Deze week heb ik geprobeerd vanille cupcakes met nutella te maken, die ook nog eens waren gelukt! Lijkt op zich niet zo speciaal, maar als je helemaal géén keukenprinses bent zoals ik, kun je hier toch écht van genieten.

♥ Van mijn vriend kreeg ik een super leuk Halloween boeket (Zie foto hierboven). We kijken allebei altijd wel uit naar Halloween en hiermee komen we al een beetje in de sfeer. Binnenkort komt er ook een leuke aankondiging op mijn blog over Halloween, stay tuned!

♥ Ik ben dol op de tomatensoep met balletjes van mijn grootouders. Mijn grootmoeder bracht een hele kom met soep deze week en daar was ik natuurlijk heel erg blij mee, dankje mémé!

♥ Mijn vriend en ik zijn grote fan van de serie Narcos op netflix. Onlangs kwam het tweede seizoen uit en die hebben we deze week bijna helemaal uit gekeken! Van die momentjes samen kan ik echt genieten.

♥ Gisteren bleven ik en mijn vriend bij mijn schoonouders slapen maar het internet werkte in de avond niet. Wat natuurlijk betekende dat er geen voetbal kon worden gekeken en ik kon ook niet op mijn geliefde laptop. Maar eigenlijk was het nog best leuk! We speelden enkele spelletjes samen waarbij er goed gelachen werd. Internet is dus toch echt niet alles 😉

♥ Ik boekte met mijn vriend en schoonfamilie een uitstapje naar de Efteling! Ik ben er ooit al eens geweest met school toen ik nog heel klein was, maar herinner me er helemaal niets meer van. Leuk dus dat we er samen naartoe gaan, iets om naar uit te kijken!


En dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week! Hebben jullie ook een fijne week gehad?

 

Volg:

7 Reacties

  1. 17 oktober 2016 / 21:33

    Wat een leuke hoogtepunten! De Efteling is altijd leuk!

  2. 19 oktober 2016 / 11:01

    Ik had laatst ook een telefoon/internetloze dag. Best lekker eigenlijk.

  3. 21 oktober 2016 / 17:49

    Hele leuke punten! Samen met mijn vriend heb ik ook narcose gekeken, echt een serie die je blijft kijken 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *