Favorieten van afgelopen week

Mijn favorieten van de afgelopen week som ik in dit artikeltje even op! Met onder andere: mijn favoriete maaltijd, mijn favoriete datum in deze week en mijn meest beluisterde nummer van het moment.

♥ Favoriete maaltijd- Zelfgemaakte ‘Salad in a jar’

Mijn favoriete maaltijd van de laatste tijd is dit heerlijke zelfgemaakte slaatje. Als je dit graag als recept zou zien voorbijkomen op deze blog laat dit dan zeker weten bij de reacties! 

♥ Favoriete Film – Warcraft 

Op zondag gingen ik, mijn vriend en zijn zus kijken naar Warcraft in de bios. Veel wil ik hier nog niet over kwijt omdat hier een artikeltje online over komt. Wat ik wel kan zeggen is: zeker een aanrader!

♥ Favoriete datum – 1 jaar samen op woensdag

Op 1 juni waren ik en mijn lieve vriend een jaartje samen! Dezelfde dag hebben we niet veel gedaan omdat we allebei tot laat werkten maar vrijdag zijn we lekker samen bij de Griek gaan eten.

♥ Favoriete Nummer – Me too van Meghan Trainor

Ik zag dit nummer voorbij komen in een leuk filmpje op facebook. De tekst bleef een hele tijd in mijn hoofd hangen en al snel stond dit non-stop op.

Hebben jullie ook een leuke week achter de rug? Wat waren jouw favoriete momentjes? 

Volg:

6 Reacties

 1. 6 juni 2016 / 19:22

  Dat nummer is inderdaad heel gaaf en gefeliciteerd!

 2. 7 juni 2016 / 08:10

  Gefeliceerd met jullie een jaar samen. Warcraft dat wil ik proberen om te gaan kijken maar Me before you staat als eerste op mijn lijst. Salade in de jar, goed gedaan meis!

 3. 9 juni 2016 / 15:17

  Gefeliciteerd met jullie jaar samen! Warcraft wil ik nog heel graag gaan zien binnenkort 🙂

 4. 9 juni 2016 / 16:27

  Oooh proficiat met je 1 jaar samen, geweldig! Nog heel veel mooie jaren samen toegewenst! En die salade in een jar ziet er goed uit! Ben zeker benieuwd naar je recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *