Draadloze Badkamer Speaker van Action

Muziek luisteren in de badkamer. Het kan heel simpel lijken maar dit was het voor mij niet. Hoewel ik best een fan ben van de radio, luister ik in de badkamer toch liever mijn eigen muziek. Eerst dacht ik eraan mijn gsm te gebruiken maar de muziek ging net niet hard genoeg om luidop mee te zingen. Tja, mijn ipod muziekinstallatie dan maar, maar dit was aldoor een heel gesleur om steeds van de badkamer naar mijn slaapkamer te verhuizen. Gelukkig kwam ik onlangs de perfecte oplossing tegen! 

Je kan deze speaker in veel verschillende kleurtjes kopen, ik koos voor de kleur lichtroos. De speaker zit goed verpakt in een plasticverpakking waar de gebruiksaanwijzingen opstaan. 
Zoals eerder vermeld is de speaker dus geschikt om te gebruiken in de badkamer. Let wel op, je moet de speaker ook niet onder de doucheknop houden zodat hij ondergedompeld wordt in water. Maar spetters water kunnen helemaal geen kwaad. Zo neem ik hem wel mee onder de douche, maar zet ik hem waar de shampoo en douchegel staan. De speaker mag dan ook 10 meter verder staan dan het apparaatje waarmee je het met bluetooth verbind. 
Door middel van de knopjes op het apparaat kun je kiezen om een liedje te skippen, terug te beluisteren of te pauzeren. Er zijn wel geen volumeknopjes op, dus het geluid moet je regelen op je telefoon die je door middel van bluetooth verbind met de speaker. Er is ook een kabeltje bij zodat je het apparaat kunt opladen. Het enige nadeel is dat de batterij het niet heel lang volhoud, ik schat ongeveer een 30 minuten. Maar eenmaal ik uit de douche kom hang ik hem meteen weer aan de lader. 

Ik ben heel tevreden over dit apparaatje. Eindelijk een leuke en makkelijke oplossing om muziek te luisteren in de badkamer. Ook van waterbeschadiging valt niets meer te vrezen en omdat de speaker niet zo groot is, is hij heel handig om vaak van plaats te veranderen.

Ik kocht deze draadloze badkamer speaker in de Action voor minder dan €6!

Volg:

21 Reacties

 1. 9 april 2015 / 19:34

  Wauw die wil ik ookk! Haha, ik ga zeker eens kijken in de Action! xoxo

 2. 9 april 2015 / 19:38

  Thanks for sharing!! En dit uitgerekend op de dag dat mijn telefoon in een coma lag doordat hii rechtop in het water stond vanochtend in de badkamer!

 3. 9 april 2015 / 19:52

  Super handig dit! bedankt voor de tip.. Deze neem ik wel mee denk de volgende keer dat ik bij de Action kom 😀

 4. 9 april 2015 / 23:28

  Nu ben ik best wel benieuwd naar de kwaliteit van het geluid van het apparaatje!

  • 10 april 2015 / 21:18

   Kwaliteit is absoluut orde! Moest dit niet zo zijn dan zou ik dit hebben vermeld bij de nadelen maar ik heb er helemaal niets op aan te merken. 🙂 liefs, Laura

 5. 10 april 2015 / 05:46

  Ik zag hem ook liggen bij Action, lijkt me een heel erg handig apparaatje 😉

 6. 10 april 2015 / 06:07

  Wat handig! En het ziet er ook nog eens heel schattig uit.

 7. 10 april 2015 / 11:16

  Wat gaaf! Bedankt voor het delen! Dit kan ik echt gebruiken, want het is echt een geklungel als ik muziek wil luisteren in de badkamer …

 8. 10 april 2015 / 11:49

  Dit lijkt me zo fijn voor in de douche! Vooral als ik 's avonds nog een feestje heb vind ik het heerlijk om te douchen en dan muziek op te zetten om alvast in de stemming te komen 🙂

 9. 10 april 2015 / 20:52

  Wat een leuke kleur, echt heel erg gezellig, …wat een goed idee is dit!

 10. 11 april 2015 / 16:12

  Wat grappig! Ik luister eigenlijk nooit muziek op de badkamer, maar als je dat wel doet is het wel een (goedkope) oplossing.

 11. 16 april 2015 / 20:12

  Wauw leuk me wel heel erg leuk.
  Ga eens zien of ze hem bij ons verkopen in de Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *