Diary of a Dottie: December week 1&2

Het is weer tijd voor mijn diary! Om de twee weken geef ik jullie een snel kijkje in mijn leven.

Maandag week 1 hing ik wat lichtjes in mijn kamer op om daar ook dat leuke kerstgevoel te krijgen! Het is nog niet echt hoe ik het wil want ik zou er graag nog wat foto’s tussen hangen.

Wat kan ik toch blij zijn dat ik zo een brave diertjes heb thuis. Wist je dat het ons konijnenhok nooit dicht gaat? Het blijft gewoon altijd open staan en mijn katten en hond blijven braaf van ons dwergkonijntje af.

Vrijdagmiddag ging ik eerst met een vriendin wat pizza eten en hierna ging ik met haar mee omdat ze graag een 2de gaatje wou in haar oren. Omdat ik hiermee ervaring heb vroeg ze mij mee. Natuurlijk gingen we daarna ook nog wat shoppen! 
Zaterdagavond ging ik met twee vriendinnetjes naar de kerstmarkt van Brussel.
Na de kerstmarkt ging ik met mijn ouders en vrienden van hun Thai eten, alhoewel ik dit nog niet gegeten had vond ik het wel lekker. Maar het was véél te veel, ik zal helemaal vol! 

Om mijn rijkunsten *ahum* met de auto nog eens te oefenen gingen we naar vrienden van ons. Het is een heel makkelijke baan om naar daar te rijden dus doen we dit wel vaker. En wat hebben ze een ongelooflijk lieve hond! Een Border Collie genaamd Rino.

Dinsdag hebben ik en mijn moeder even de tijd genomen om onze kerstspullen te zetten. Dit jaar kozen we voor de kleuren oranje en wit. Omdat ik tot de conclusie kwam dat we helemaal niet veel spullen hadden in deze kleuren zijn we gaan shoppen voor kerstversiering!

Woensdagavond gingen we bij de buren waar we gezellig wat babbelden en afspraken maakten voor kerstmis avond dat we daar zouden vieren.

Donderdagmiddag ging ik met een paar vrienden naar de Pizza Hut en vrijdagavond had ik een verrassingsfeestje.

Zaterdag kwamen er in de avond vrienden eten dus decoreerden we de tafel een beetje met (valse) witte rozenblaadjes, kaarsjes en mooie servetten.

Zondag was het eindelijk zover, ik ben Catching Fire gaan kijken. Ik kan amper wachten tot de 3de uitkomt!

Quote: We all have bad days, but one thing is true; no cloud is so dark that the sun can’t shine through. -Miranda Kerr

Volg:

17 Reacties

 1. 16 december 2013 / 19:37

  Leuk om te zien! Haha, fijn dat het konijnenhok altijd blijft open staan. Was de kerstmarkt in Brussel tof? Mijn vriend en ik willen ook graag eens gaan x

  • 16 december 2013 / 19:53

   Ja hoor heel gezellig! Er was wel enorm veel volk die avond dus we zijn niet in het reuzenrad kunnen gaan zoals we gepland hadden, gelukkig is onze school dichtbij en kunnen we tussendoor eens gaan. Brussel is best wel een aanrader 🙂 Veel plezier!

 2. 16 december 2013 / 20:11

  Leuke foto's! Die pizza ziet er lekker uit 🙂 Ik kan ook al niet wachten op de 3e film van de hunger games!

 3. 16 december 2013 / 20:57

  Heel leuke foto's, die pizza ziet er heerlijk uit!
  x

 4. 16 december 2013 / 21:40

  Leuk dat je katten en hond van je dwergkonijntje afblijven. Maar spring die er dan niet uit met zijn hok openen? Want ik kan me nog herinneren dat mijn konijnen dit vaak deden. 🙂

 5. 17 december 2013 / 12:41

  Leuk om te zien, en zo schattig je kat en konijn zo samen.x

 6. 17 december 2013 / 13:03

  Haha die konijn en katten-foto. Leuk overzichtje weer 🙂

 7. 17 december 2013 / 16:24

  Wat een toffe foto's ! Geweldige foto van je konijn en kat ! x

 8. 19 december 2013 / 15:32

  Wat 'n leuke week heb je gehad!! 🙂 Die pizza ziet er heerlijk uit, krijg er meteen zin in ^^

 9. 21 december 2013 / 21:20

  Leuke foto's. Wat vond je van Catching Fire?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *