December in een notendop

Byebye 2014 en Hello 2015. Zoals altijd ga ik met gemixte gevoelens het nieuwe jaar in. Opgewonden voor wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren maar een beetje terughoudend omdat het allemaal zó snel gaat. Ik vierde dit jaar nieuwjaar op skivakantie in La Plagne in Frankrijk, waar ik nu ook dit artikeltje typ. We zijn in de avond gaan eten en daarna, in onze stad, naar een soort van festival gegaan waar we vuurwerk konden bezichtigen met de bergen op de achtergrond. Ondertussen werd er ook lekker muziek gespeeld. Je kunt het wel al raden, het was geweldig! In dit artikeltje vind je een beetje random dingetjes van de december maand en mijn goede voornemens.


Favorieten:

Film: Hallmark Silent Night (2002)
Muziek: Can’t stop dancing van Becky G
Boek: Ware liefde en andere rampen van Rachel Gibson.
Make-up: Maybelline Mascara ‘The Hyper Curl Volum’.
Parfum: Candy shop van Essence
Kleding: Zwarte Uggs

Quote of the Month:
Goede voornemens:
♥Reis en probeer het zoveel mogelijk. Ik ben nu misschien op skivakantie in Frankrijk maar mijn laatste vakantie was alweer geleden van 2011. Ik wil dit niet weer laten gebeuren, want ik hou er enorm van!

Afvallen. Ja hoor, dit staat ook op mijn lijstje. Hoewel ik altijd al tevreden ben geweest met mijn lichaam is het er nu gewoon tijd voor.

♥Bereik meer dan 100 Bloglovin volgers. Dit lijkt misschien niet een grote goal omdat ik een heel jaar de tijd heb en nu al over 70 volgers heb. Maar dit is ook hoe ik het wil. Rustig aan gaan met mijn website, zodat het stilletjes (maar op de manier dat ik wil) groeit en de juiste mensen aantrekt die ook oprecht geïnteresseerd zijn.

♥Rijbewijs halen. In 205 moet en zal ik mijn rijbewijs hebben. Hoewel ik al tweemaal ben gefaald, hoop ik dat het “derde keer, goede keer” is.

♥Geen herexamens. Ik besef dat dit wel heel optimistisch is en toch hoop ik stiekem dat het zo zal zijn. Alhoewel ik met maar twee herexamens ook al heel trots op mezelf zou zijn.

♥Meer boeken lezen. Ik vind boeken lezen echt heerlijk maar neem er niet altijd de tijd voor. Dit jaar ben ik val plan dit wel te doen.

♥Inzet voor dieren vergroten. Ik ben een enorme dierenvriend, maar dit zullen de meeste van jullie vast wel al weten. In 2015 hoop ik dat ik mijn inzet voor dieren in nood kan verbeteren.

♥Op hakken lopen. Zoals elke vrouw heb ik meer als vijf paar hakken in mijn kast staan en ik doe ze maar zelden aan. Met hoge hakken val ik en zelfs met kleine hakjes heb ik al snel last van zere voeten. Maar dit jaar niet, Laura!

♥Beginnen met vloggen. Sommige mensen vinden het geweldig om te kijken, anderen afgezaagd. Ikzelf kijk heel graag naar vlogs van anderen en zou dit ook wel eens willen proberen. Maar eerst een goede camera kopen..

Mijn wens voor jullie in 2015:

Behalve dat wens ik iedereen een heel Gelukkig Nieuwjaar en hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen!

Volg:

11 Reacties

 1. 2 januari 2015 / 16:25

  Je hebt in ieder geval voornemens die haalbaar moeten zijn, heel veel succes! (bij mij is het stoppen met roken, hopelijk gaat het lukken!) En heerlijk dat je in frankrijk bent!

 2. 2 januari 2015 / 17:58

  zooo gave lijstje zeg !!! 🙂 hihi leuk hé La Plagne ? ik ben er geweest jaren geleden!!! 🙂 ik vind het daar erg leuk! 😀 …
  leuke dingen die je in het nieuwe jaar wilt gaan doen!! 🙂 en nog een fijne 2015 gewenst!!

 3. 2 januari 2015 / 19:15

  Ik denk dat een aantal voornemens echt wel haalbaar zijn, je hebt de lat gelukkig niet extreem hoog voor jezelf gelegd en dan is het echt wel te doen.
  (p.s. Ik heb maar 3 paar schoenen met hakken in de last staan, ik breek altijd mijn nek op die schoenen als ik ze langer aan heb dan een half uur )

 4. 2 januari 2015 / 20:30

  Die quote is prachtig! Die voornemens zijn best haalbaar denk ik! Nog een fijn 2015 gewenst.

 5. 2 januari 2015 / 22:17

  Wat een leuke voornemens! Ik ben benieuwd of je ook echt gaat vloggen, lijkt me leuk! X

 6. 3 januari 2015 / 07:47

  Wat een leuke favorieten! En erg mooie, haalbare doelen. Heel veel succes ermee!

 7. 3 januari 2015 / 12:43

  Afvallen en eigenlijk mijn rijbewijs halen zijn ook mijn goede voornemens! Goodluck! XO

 8. 4 januari 2015 / 17:51

  Een hele mooie lijst met goede voornemens, ik denk ook wel dat het je gaat lukken dit jaar 😉 Succes ermee en veel plezier in 2015! 😀

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *