De handigste organisers voor in je keuken

keuken organisers

Ik vond al een tijdje dat mijn keuken wat organisatie betreft best wel een update mocht krijgen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste organisers voor in de keukenkasten en op het aanrecht. Echt hele handige spulletjes dat er ook nog eens heel leuk uitzien! Omdat ik er zelf zo enthousiast over ben, zeker nu mijn keuken helemaal mooi op orde staat, deel ik met jullie wat ik precies allemaal besteld heb. Hopelijk hebben jullie er zo ook wat aan! You’re welcome!

keuken organiserkeuken organiserkeuken organiser

Gootsteen Organiser: Een mooi goudkleurig bakje dat je makkelijk rond de gootsteenkraan kan bevestigen. Hier kan je makkelijk je sponsje en handzeep in kwijt. Weer wat minder rommel op je aanrecht!

Liggend messenblok: In de keukenlade lagen tot nu toe mijn grote snijmessen los in de lade. Ik vond dit niet enkel heel rommelig maar ook wat gevaarlijk doordat je jezelf zo veel gemakkelijker kan snijden. Door dit handige bakje zitten mijn messen mooi rechts naast elkaar. Het oogt echt zoveel mooier nu als ik de lade open en ik lijk ook nog eens veel meer plaats over te houden in de keukenlade op deze manier!

Houten kruidentray: Deze heb ik niet zelf besteld omdat ik boven mijn fornuis een heel kastje heb speciaal voor kruiden. Maar als ik dit niet had gehad had ik deze zeker en vast gekocht!

Pannendekselhouder: Potten en pannen opbergen vind ik al lastig genoeg en dan heb ik het nog niet over al hun bijhorende deksels gehad. Met deze houder dat je makkelijk aan de binnenkant van de kastdeur kan bevestigen heb je een veel beter overzicht over al je deksels. Ook zijn je potten en pannen nu veel beter geordend in de kast zonder dat de deksels er overal tussen liggen.

Transparante draaiplateau: Heel gemakkelijk voor op je aanrecht of in je voorraadkast. De draaiplateau is transparant zodat je alle potjes dat erin staan goed kunt zien. Als je een potje nodig hebt die achteraan staat kun je de plateau makkelijk draaien in plaats van helemaal tot achter te reiken met je hand.

Uitschuifbaar stapelrekje: Ook heel handig voor in je voorraadkast om potjes, kruiden,… op te bergen. Door de verschillende niveaus krijg je zelfs een goed overzicht over de achterste producten en doordat dit rekje uitschuifbaar is past dit in elke kast!

Bamboe ladeverdelers: Deze heb ik zelf ook aangeschaft en ik ben er ZO BLIJ mee. Mijn lades zijn hierdoor opnieuw zoveel ordelijker!

Foliesnijder: Handige houder om je aluminiumfolie en transparante folie in op te bergen en je hebt ook geen schaar meer nodig om de juiste afmeting te snijden. Oogt opnieuw heel mooi en ordelijk in je keukenlade.

Lepelhouder: Dit kan je gebruiken om op je aanrecht te leggen en de lepels waarmee je aan het koken bent op te leggen. Op deze manier wordt je aanrecht niet vuil door de gebruikte lepels met etensrest aan. Ikzelf heb deze gebruikt in mijn keukenlade om mijn verschillende grote lepels waarmee ik kook mooi naast elkaar te ordenen.

 

Liefs,
Laura

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Heidi
    9 maart 2021 / 18:44

    • Wat handige spulletjes zijn het voor in de keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *