Action tip: nagellak rekje

Als ik iets van filmpjes op youtube graag bekijk, dan zijn het wel ‘roomtour’ filmpjes of een ‘beautystash tour’. En bijna in elk filmpje zie je een mooi rekje aan de muur ophangen met daarin een prachtige nagellak stash binnen handbereik. Wat ben ik toch altijd jaloers op die mooie rekjes. Ik was al eens gaan rondneuzen op het net en je kunt ze bestellen maar ze zijn vaak enorm groot. Jammer genoeg heb ik een klein, knus kamertje en paste dit niet. Omdat ik om de zoveel maand mijn hele kamer ondersteboven zet door mijn meubels een keertje van plaats te veranderen is het ook moeilijk als iets met spijkers vast hangt aan mijn muur. Maar Action heeft hiervoor een oplossing geboden!

Toen ik onlangs in de Action rondneusde zag ik dit rekje liggen. Ik denk niet dat dit speciaal gemaakt is voor nagellak, maar toen ik het rekje zag liggen was dat het enige waar ik aan kon denken. Op dit schapje staat geschreven ‘happy moments’ maar er waren ook schapjes met andere tekstjes op zoals ‘all you need is love’.
Het leuke aan dit rekje is dat het helemaal niet met spijkers bevestigd moet worden, want ik gebruik namelijk punaises! Eerst had ik wat bang dat het rekje na een tijd zou vallen omdat het al het gewicht van de nagellakjes niet zou kunnen verdragen, maar niets is minder waar. Het rekje hangt al meer dan een week stevig omhoog in mijn kamer!
Er kunnen flink wat nagellakjes op dit rekje! Zoals je kunt zien heb ik er een paar zelfs dubbel achter elkaar kunnen zetten (links). Ik heb vooral mijn favo lakjes hierop gezet en mijn anderen opgeborgen in een doos. Ik kon natuurlijk ook een tweede rekje kopen maar dit zou wat teveel zijn in mijn klein kamertje naar mijn mening. Dit rekje koste rond de €5.
Quote: Live is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile! 
Volg:

25 Reacties

 1. 22 februari 2014 / 23:04

  Oh handig dit! Alleen ik had t liever gezien niet zonder tekst erop xxx

 2. 23 februari 2014 / 08:34

  Super leuk en handig! Is echt iets voor Lisa! Lisa heeft ook zo veel nagellak! X Daniëlle
  vanilles-x.blogspot.nl

 3. 23 februari 2014 / 12:10

  Ooh, waw, leuke tip. Ziet er echt heel opgeruimd uit zo!

 4. 23 februari 2014 / 18:32

  Ziet er super mooi uit! 5 euro is inderdaad helemaal niet zo duur voor een rekje. Ook fijn dat hij met punaises vast gezet kan worden, klinkt niet stevig maar hé als het blijft zitten kan het dus blijkbaar wel!

  Ik heb trouwens volgens mij ook dat rode kleurtje van hema 🙂

  xxx

 5. 23 februari 2014 / 19:12

  AWW wat een leuk nagellak rekje!
  Bedankt voor de goede tip 🙂

  Xx Julia

 6. 24 februari 2014 / 14:24

  Ooh, wat onwijs gaaf! Deze hadden ze laatst nog helemaal niet, of ik heb 'm gewoon gemist.. Maar als ik er weer ben ga ik zeker even kijken! Echt heel erg bedankt voor de tip! 😀

  Xjes Femke

 7. 28 februari 2014 / 13:00

  Handige tip! Dit is echt wat voor mij, haha. Ook handig dat het niet met spijkers vast hoeft!

 8. 1 maart 2014 / 18:01

  Leuke tip! Vast niet voor nagellak, inderdaad, maar voor ons als beautyliefhebbers kan het prima daarvoor gebruikt worden, haha! 🙂

 9. 2 maart 2014 / 20:00

  Wat een leuke tip! Echt een hartstikke leuk bakje voor nagellak! Ik gebruik nu zelf bakjes maar vind het zo zonde…

 10. 7 maart 2014 / 21:08

  wauw ik heb ze meer voorbij zien komen maar ik mag niets meer op hangen op mijn kamer haha mijn moeder wordt gek van mijn koopjes, goed weekend en geniet ervan x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *