3x Essence The Gel Nail Polish

Zoals je in mijn vorig artikeltje kon lezen heb ik heel lang moeten zoeken naar een kruidvat waar de nieuwste collectie van Catrice en Essence al in de schappen lag. Uiteindelijk vond ik die aan zee en nam ik meteen wat dingetjes mee die mijn aandacht trokken. Zoals altijd kun je hiervan reviews verwachten en vandaag begin ik met 3 nieuwe nagellaks van Essence!

De verpakking van Essence nagellak vind ik altijd goed. De verpakking heeft namelijk de kleur van het lakje, wat het heel makkelijk maakt om een kleurtje terug te vinden tussen je hele stash! (veel moeilijker bij Catrice nagellak!)83 Pretty Cool Life    –    87 Gossip Girl    –    73 More Than A Feeling

Het kwastje is zoals bij de meeste nagellak van essence; redelijk breed en een plat kwastje. Persoonlijk vind ik het fijn om mijn nagels hiermee te lakken. Door de brede kwast moet je wel iets preciezer te werk gaan omdat je al snel over je nagel zit langs de kant. Maar dat gebeurt wel vaker als je zo een kleine nageltjes hebt al ik haha.

83 Pretty Cool Life

Dit is een eerder licht olijfgroen kleurtje, dat zelfs al wat begint te lijken op mintgroen. Een leuk kleurtje voor de zomer en dekt mooi in één laagje.

87 Gossip Girl

Hoewel het op de foto eerder een blauw-paars kleurtje lijkt, is hij meer naar de grijze kant. Deze vind ik al leuker voor de herfst. Dekt in twee laagjes.

73 More Than A Feeling

More than a feeling is een mooi bordeaux-roos kleurtje wat ik ook heel mooi vind voor de herfst. Ik ben helemaal te vinden voor dit soort kleurtjes. Dit lakje dekt in twee laagjes.

Essence stelt me zoals altijd niet teleur met deze kleurtjes. De dekking is goed, de prijs zeker betaalbaar (€1,69) en de houdbaarheid zou ik zeggen zo een drie tot vier dagen. Dit wel als je niet een hele dag zwaar werk doet met je handen.

Volg:

10 Reacties

 1. 19 augustus 2016 / 07:55

  More Than A Feeling vind ik de mooiste denk ik. Je vingertoppen zien er wel heel pijnlijk uit, zeg, ouch!

  • 19 augustus 2016 / 20:43

   Die is ook mijn favoriet van deze drie! 🙂 Als studentenjob doe ik soms zwaar werk met mijn handen en hier kunnen mijn vingertoppen wel eens onder lijden. Dit zal na de vakantie wel weer zo voorbij zijn 😉

 2. 19 augustus 2016 / 09:44

  Vooral de roze kleur vind ik er erg mooi uit zien x

 3. 19 augustus 2016 / 10:07

  Wat een felle kleurtjes. Niets voor mij! Hoewel het er wel uitziet als erg fijne lakjes om te gebruiken.

 4. 20 augustus 2016 / 10:00

  Hoewel de lakjes wel aardig lijken te dekken, vind ik de kleuren ook niet zo voor mij.

 5. 21 augustus 2016 / 20:34

  Echt mooie kleurtjes. Gossip girl heb ik zelf ook gekocht. Ik hou echt van Essence nagellakjes!

 6. 22 augustus 2016 / 10:22

  Die grijze kleur vind ik heel gaaf!
  Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *