2019 in een fotoboek

fotoboek

2019 was best een bewogen jaar voor mij en mijn vriend: huisje gekocht, nieuwe auto, vakantie naar Cyprus, we adopteerden een hondje,…  Dat zijn toch best wel enkele belangrijke dingen dat we nooit meer zullen vergeten.

Daarom heb ik alle leuke en belangrijke momenten van 2019 gebundeld in een fotoboek. Ik heb alle foto’s wel op mijn gsm of laptop staan, maar ik merk dat ik een fotoalbum toch veel sneller vastneem dan dat ik hiervoor mijn laptop opstart. In een fotoboekje kun je alles ook indelen zoals je zelf wilt en wat ‘versiering’ toevoegen. Zo is een fotoalbum toch veel persoonlijker dat foto’s op een gsm. Moest mijn gsm of laptop ooit kapot zijn heb ik zo alle belangrijke foto’s niet verloren.

fotoboek

Dit leuke fotoboek heb ik voor ons gemaakt. Maar in het verleden heb ik dit ook al vaak cadeau gegeven aan familie. Als je graag een persoonlijk cadeau geeft aan iemand, zoals ik dat graag doe, denk ik dat een fotoalbum gevuld met leuke foto’s van die persoon altijd wel kan tellen als een heel fijn cadeau waar je de rest van je leven altijd nog eens kunt doorbladeren.

Kijk jij ook liever naar foto’s op papier dan digitaal?

Groetjes,
Laurafotoboek

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 13 februari 2020 / 19:58

    Wat fijne foto’s zijn het.
    Echt mooie fotoboek is het geworden.
    Ik zelf maak ook steeds fotoboeken aan, vind ik steeds leuk om in terug te bladeren als herinnering aan de vakantie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *